hvordan lage frappuccino

Fikk spørsmål om jeg kunne ha ett innlegg om hvordan man lager frappuccino, så tenkte jeg skulle gjøre det. Første gang jeg lagde frappuccino var det fordi jeg fant en oppskrift på bloggen ssbk.blogg.no, og da ville jeg prøve å lage det. 

 

DU TRENGER: Vanilje is, oboy, kaffe og isbiter.

 

HVOR MYE DU TRENGER:

Isbiter: Det tar jeg alltid oppi mikseren først. Jeg pleier å ta oppi 6-7 isbiter. Jeg putter alltid oppi litt vann etter at jeg har tatt oppi isbiter for at det ikke skal være så veldig mye å blande. 

Vanilje is: Det er det neste jeg putter oppi. Jeg liker å ha frappuccinoen litt tykk. Ikke veldig tykk, men sånn passe, sånn som de selger den på Starbucks. Så da tar jeg bare oppi masse is, blander det sammen, og ser hvor mye det blir, så kan det hende jeg tar litt og litt mer oppi. Kan ikke hive så mye oppi med en gang heller, siden jeg ikke har så mye flytende oppi, og da blir det vanskelig å blande. Størrelsen på glassene har jo mye å si for hvor mye is du putter oppi, også hvor mye kaffe du putter oppi. Når jeg lager dette lager jeg til to sånne glass som du ser på bildet under. Så hvis du skal ha mye mindre glass bare tar du litt mindre kaffe og is oppi. 

Oboy: Jeg pleier å ta ca. 5 teskjeer med oboy oppi, kommer an på om du vil ha masse kaffe smak og lite sjokolade smak, eller omvendt. 

Kaffe: Bare lag en vanlig kopp med kaffe og så heller du litt oppi, og så kan du sikkert smake litt med en skje og se om du vil ha mer oppi.

 

 

 

6 kommentarer

Selina

16.10.2012 kl.15:21

Nam

helmak

16.10.2012 kl.16:45

Det er så godt!! :)

Amalie Farstad Nilsen

16.10.2012 kl.17:21

Akkurat samme oppskriften som jeg brukte! :)

katinkame

16.10.2012 kl.21:56

ååh, det må jeg prøve :D
Nam, så utrolig godt ut ♥

Iselin

21.12.2012 kl.16:36

Nam,dt så utrolig godt ut:)

Skriv en ny kommentar


hits