litt blogg snakk


Heisann! Helt siden sommerferien har jeg blogget utrolig lite fordi jeg har ikke hatt noe inspirasjon eller motivasjon til å blogge, og det har jeg egentlig ikke nå heller. Jeg prøvde å fokusere litt mer på youtube og lagde et par videoer, men jeg har ikke tenkt så mye på det heller i det siste. I 2015 har jeg faktisk bare blogget 3 ganger, og jeg har følt meg ganske ferdig med bloggen, samtidig som jeg ikke vil slutte helt. Selv om jeg har hatt mye å blogge om så har jeg ikke gjort det, rett og slett bare fordi jeg ikke har giddet. Jeg har ikke tatt skikkelige bilder på ekstremt lang tid, og jeg har bare iphone bilder å vise, og de ligger jo allerede på instagram så jeg føler liksom at jeg aldri har noe nytt å vise dere. 

Jeg har ikke skrevet noe skikkelig hverdagsinnlegg siden 2014, fordi jeg har syntes det har vært lettere å bare droppe det. Jeg har liksom ikke helt visst hva jeg skal skrive, det er jo tross alt 3 måneder siden jeg skrev et hverdagsinnlegg, og da føler jeg det blir litt rart å plutselig bare komme tilbake og late som ingenting og skrive om dagen min. Derfor skriver jeg dette innlegget nå, for å få en ny start på bloggen og forhåpentligvis blogge bedre. 

For å få en skikkelig start kan jeg vel fortelle dere litt om min vinterferie. Jeg begynte vinterferien med å se Fifty Shades Of grey på kino, før jeg ble syk på lørdagen. På søndag var jeg i familiebesøk, og på mandag var jeg bare hjemme fordi jeg fortsatt var syk. På tirsdag dro jeg på ikea og overnattet hos Selina. På onsdag dro vi til Åsane, og på torsdag var jeg bare hjemme og ryddet og sånt. I går dro vi endelig på slalom, som jeg har ventet på i hele år. Nå skal jeg snart spise, så jeg avlutter innlegget her. 

Hva har du gjort i vinterferien?

2 kommentarer

SANDRIS

28.02.2015 kl.19:39

Ikke gi deg :) alle har vi perioder i bloggingen hvor vi bare vil slutte for godt :) been there, done that ;) Lykke til videre!

PinkLadyXoXo

02.03.2015 kl.14:58

I vinterferien har jeg jobbet siden jeg ikke går på skole :-)

Skriv en ny kommentar


hits