hvorfor Olympus E-PL7 er det perfekte kameraet for deg!

1. Designet og størrelsen: Hvis du, sånn som meg, syns det er irriterende og slitsomt å hele tiden måtte dra med seg et stort speilrefleks kamera, er dette kameraet perfekt for deg! Det er lite og får plass i en liten veske, og du merker nesten ikke at du har det med deg en gang! I tillegg er desginet utrolig fint syns jeg.

2. Skjermen: Noe som er supert med dette kameraet er at det går an å bevege skjermen! Det går bare an å bevege skjermen nedover, noe jeg egentlig syns er noe bedre enn å bevege skjermen oppover, fordi hvis man for eksempel skal ta bilde av noe som er høyt oppe og du må holde kameraet over hodet ditt for å ta bilde, da ser du ingenting på skjermen, og da kan det være greit å kunne flytte skjermen nedover for å se! Det er selvfølgelig også veldig greit å kunne se seg selv når man tar bilder. På mitt forrige kamera gikk det ikke an å bevege skjermen, noe jeg syntes var veldig irriterende av og til. I tillegg er det touchskjerm, så hvis du vil fokusere manuelt, så bare trykker du på skjermen akkurat som på en mobil! 

3. Effekter: Nå trenger du ikke å redigere bildet etter du har lagt det inn på pc'en, fordi her er det mange effekter å velge mellom før du tar bildet! Min favoritt er det du ser på bildet til høyre. Som dere ser på bildet, er alt annet enn den blå bilen svart-hvitt. Dette er altså en effekt der du velger en farge, og alt som har den fargen beholder fargen sin, mens resten blir svart-hvitt! 


4. Innstillinger: Som dere ser på bildet til høyre er det en egen innstilling der man kan lage collage, i tillegg til innstillingene på hjulet dere ser på bildet til venstre. Det er mange forskjellige innstillinger for portrett, landskap, fyrverkeri osv. 

5. Innebygget wifi: Noe av det beste med dette kameraet er at det har innebygget wifi! Det eneste du må gjøre er å laste ned Olympus appen, som er gratis, og koble mobilen til kameraet! Da kan du overføre bilder og redigere dem på mobilen din, og hvis du er en blogger som ofte blogger fra mobilen er dette perfekt for deg! Selv har jeg aldri blogget fra mobilen, fordi jeg fortrekker å gjøre det på data, men for noen er jo dette en super løsning! Men noe jeg bruker veldig ofte, er selvutløseren! Noe som er utrolig bra med å bruke mobilen som selvutløser, er at jeg kan se det som vises på kameraskjermen på mobilen! 

Her har jeg tatt screenshot på mobilen, for å vise dere hvordan det ser ut! Som dere ser kan jeg stille inn kameraet manuelt fra mobilen, og i tillegg fokusere! Ellers blir det utrolig bra kvalitet på bildene, og kameraet i seg selv er veldig bra! 

Håper dette innlegget var til hjelp for noen som vurderer å kjøpe kameraet. Jeg anbefaler det!

8 kommentarer

Anneli Aaland

01.11.2015 kl.22:45

Så smart!! :)

Henriette Celin

01.11.2015 kl.23:31

Veldig greit med et slikt kamera! mitt er veldig likt, og har nesten alle de samme funksjonene ;-D

CarolineSofiee

01.11.2015 kl.23:51

Er dette sponset?

Emina

01.11.2015 kl.23:59

Så bra innlegg :)

Silje Helen Sjøthun

02.11.2015 kl.10:15

Har det selv og DIGGER det :-)

Tonje Pettersen

02.11.2015 kl.12:34

Virker ikke så dumt det kameraet der ! :)

Ha en fin dag videre :)

Celine J. Skaar

02.11.2015 kl.16:05

carolinesofiee: Nei :)

LifebyCamilla

02.11.2015 kl.19:18

ELSKER kameraet mitt! Nesten det beste kjøpet jeg har gjort noensinne :D

Skriv en ny kommentar


hits