hits


en favoritt denne høsten

Da jeg var i Polen i sommer kjøpte jeg denne leppestiften fra NYX. Det er vel egentlig litt feil å kalle det for en leppestift, for det er jo ikke det, og det er heller ikke en lipgloss. På NYX sin side har de skrevet "Neither lipstick nor lip gloss, this matte lip cream is a new kind of lip color that goes on silky smooth and sets to a matte finish", og det er grunnen til at jeg elsker den. Det ser ut som en lipgloss, er lett å påføre, men det føles ikke som en lipgloss. Den er ikke klissete sånn som en lipgloss ofte er, og i tillegg er den matt, noe jeg elsker. Det er en ganske dyp rødfarge, men hvis du bare påfører ett lag blir den ikke så mørk. Fargen heter forresten Copenhagen, og det fins mange andre farger som jeg definitivt kommer til å kjøpe!

Har du prøvd en av NYX sine "soft matte lip cream"? 

august favoritter

 

 Neglelakk i fargen Eternal Lilac

 Har dere noen favoritter denne måneden? 

 Har dere prøvd noen av disse produktene?

februar favoritterHar du noen favoritter fra denne måneden?

favoritt leppeprodukter

1. Baby lips cherry me 2. Baby lips 3. Barry M 4. Mac Viva Glam V 5. Eos

Til dere som aldri har sett den leppestiften fra Barry M, den blir ikke grønn på leppene!


Nå kan du få en 15% rabattkode på BliVakker.no. Trykk HER for å komme til rabattkoden. Den går ut om 3 dager, skynd dere!

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!

Ericdress 4th Anniversary Sale