hits


the perfect summer must haves

Bikini HER     Topp HER     Genser HER     Jumpsuit HER     Kjole HER     Shorts HER
 

Hei! Nå er vi jo i juni og det er offisielt sommer! I dag har det vært utrolig varmt her i Bergen, og det har det sikkert de fleste andre steder i Norge også. Jeg tror og håper det blir en varm sommer, det ser i hvert fall sånn ut, vi har jo hatt en del varme dager den siste måneden. Siden det nærmer seg sommerferie tenkte jeg å dele noen av mine favoritt sommerplagg fra --> denne <-- siden. Bikinien helt øverst mottok jeg i posten for noen uker siden, da jeg letet litt på nettet etter nye bikinier. Jeg syns den er supersøt, og tenkte kanskje å vise den i et eget innlegg senere! Dere kan se mer på wholesalebuying.

Hvis du handler for over $59 får du $5 rabatt med koden WBblogger5, og hvis du handler for over $99 får du $10 rabatt med koden WBblogger10.

 

Hvilket plagg likte du best? 
 

noe av det jeg fikk til jul

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er noe av det jeg fikk til Jul! I år fikk jeg veldig mye jeg faktisk trengte, som jeg ikke har tenkt på selv. Noe av det jeg trengte aller mest var støvlene, fordi de jeg allerede har, har jeg hatt i kjempe mange år og det er hull i dem. Ellers fikk jeg en treningsjakke, trenings t-skjorte fra nike, en superfin svart kjole som dere kan se i forrige innlegg, og litt annet forskjellig. 

Hva fikk du til Jul? 

6 filmer jeg MÅ se i desember1. Home Alone. Som det er for meg, er det er sikkert en tradisjon for mange å se hjemme alene filmene i julen.  

2. Mikkes Jul I Andeby. Denne eeelsket jeg når jeg var liten, og det gjør jeg jo egentlig nå også da, så denne må definitivt sees før julen er over!

3. Harry Potter. Jeg elsker Harry Potter filmene, og jeg syns det er såå koselig se alle filmene i juletiden når de blir sendt på tv. 

4. Tre Nøtter Til Askepott. Den eneste dagen jeg frivellig står opp litt tidligere en vanlig når jeg har fri, er på julaften bare for å se denne filmen. Det er ikke verdens mest spennende film, den er jo tross alt ganske gammel med bare 1 mann som snakker alle personene, men det er likevel koselig å se den på julemorgenen. 

5. Reisen Til Julestjernen. Man må jo se noen av de litt nyere julefilmene også, og da blir denne en av de!

6. Polarekspressen. Denne MÅ man jo bare se i desember!

 

Har du en spesiell julefilm du må se i desember? 

iskaffe

 

guinea pig

I går kjøpte vi marsvin, så nå har vi to nye dyr i huset!  

favourite jumpsuits from romwe1. HER   2. HER   3. HER   4. HER   5. HER   6. HER

#jumpsuits #romwe #summer #clothes #playsuits

wants from romwe

1. HER  2. HER  3. HER  4. HER  5. HER  6. HER  7. HER  8. HER  9. HER

favoritter fra sheinside

Heisann! I det siste har jeg vært en del innpå Sheinside og sett på klær, fordi de har så utrolig mye fint! Jeg regner med at de fleste har hørt om Sheinside, men for dere som ikke har det så er det altså en nettbutikk som selger kjempe fine klær til en ganske rimlig pris. Jeg har plukket ut noen favoritter som jeg tenkte jeg skulle vise de til dere!

nr 1 HER // nr 2 HER // nr 3 HER // nr 4 HER // nr 5 HER // nr 6 HER // nr 7 HER // nr 8 HER // nr 9 HER

nr 1 HER // nr 2 HER // nr 3 HER // nr 4 HER

Hva syns du om klærne?  

Har du bestilt noe fra Sheinside før?   

produkter fra e.l.fJeg var så heldig å vinne disse produktene fra e.l.f, og det er altså en lip balm, eyeliner, neglelakk og blush som også kan brukes som leppestift eller øyenskygge. Lip balmen ser mørk ut, men den var faktisk utrolig fin!

Har du noe fra e.l.f? 

sjokoladepannekaker

 

iced frappe

Hei! Frem til nå har jeg ikke gjort noen ting, bortsett fra å lage frappe. Men om en stund får vi besøk fordi pappa har bursdag. Tenkte jeg bare skulle skrive et raskt innlegg siden jeg ikke blogget i går. Jeg har faktisk veldig mye blogglyst nå for tiden. 

Hva skal du i dag?

hårfrisyre

ødelagt kamera

Er såå irritert nå, fordi kameraet mitt funker ikke! Det går ikke an å ta bilder! Det har vært sånn helt siden lørdag, og det kommer bare opp sånn der at jeg må slå av kameraet eller ta ut batteriet, men uansett hvor mange ganger jeg gjør det går det ikke an å ta bilder. Så jeg tror bare at jeg må levere det inn til elkjøp eller noe. Så jeg tar en liten bloggpause nå til kameraet er fikset. Det kommer nok til å gå noen dager før jeg får levert det inn, og så skal de kanskje ha det der i 14 dager så det kommer nok til å gå litt tid. 

Snakkes etter bloggpausen!♥

Hva gjør du i dag?♥

firfisle

påskeferiee

Nå er det endelig påskeferie! Jeg har gledet meg kjempe mye. Jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt de siste to ukene. Jeg har hatt en del prøver og sånt som var litt av grunnen til at jeg tok meg bloggfri. Men nå er jeg i hvertfall tilbake.

Skal du noe spesielt i påsken?♥

God Jul!sminke jeg bruker i hverdagen

Pudder

Concealer fra Kicks

Mascara, selges på Cubus og Lindex, anbefaler den! 

blogger jeg leser mest

Dette innlegget skulle egentlig komme etter spørsmåls runde vidioen, jeg har allerede spilt den inn og redigert den og da sier jeg at jeg skal lage ett innlegg om de bloggene jeg leser mest og at den kommer etter vidioen, men gjør vel ikke noe om det kommer før? ♥

idonn.blogg.no

reej.blogg.no

sfyllings.blogg.no


carolinemaria.blogg.no

betinabf.blogg.no

explode.blogg.no


l0ve.blogg.no

 

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!

Ericdress 4th Anniversary Sale