hits


kreta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann! Nå sitter jeg på et hotellrom på Kreta, og vi skal straks gå ut og spise. Nettet på hotellet er ganske treigt, men jeg klarte endelig å få lastet opp et par bilder. Dette er vår første dag her, så jeg har ikke rukket å ta så mange bilder enda. Vi kom hit i går kveld. Så langt ser alt ganske bra ut, vannet er helt gjennomsiktig og stranden ligger rett ved hotellet, så det er jo ganske greit! 

 

Har du vært på ferie i sommer? 

bilder fra fløien

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! I går var jeg på fløien, og jeg husket faktisk å ta med kameraet, så i dag har jeg faktisk noen bilder å dele med dere! 

nytt familiemedlem

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere vårt nye familiemedlem, Sammy! Vi hentet han i går, og han er en langhåret schæfer. 

valper

Hei! I dag har vi vært på besøk hos noen som har schæfer valper på 5 uker, og de var såå søte!

L.A. Candy

Hei! Dagen i dag startet selvfølgelig med å gå på skolen, og om mandagene og tirsdagene slutter vi på skolen halv 4, så det er to lange skoledager i forhold til det jeg var vant med, men i dag skulle jeg til tannlegen så da slapp jeg de to siste timene. Etter jeg hadde vært hos tannlegen gikk jeg innom noen butikker, og hadde ikke planer om å kjøpe noe men endte likevel opp med en kjole fra Gina Tricot, som jeg kan vise i morgen. Jeg kom hjem i 5 tiden, og da gikk jeg rett ut og jogget!

Etter tannlegetimen gikk jeg også innom biblioteket for å levere tilbake en bok. Jeg ble nettopp ferdig med å lese Alligiant, som er den siste boken i Divergent serien. Jeg liker filmene veldig godt, men har ikke lest noen av de andre bøkene, men tenkte likevel at jeg kunne lese den siste. Må si jeg ble litt skuffet over hvordan boken endte, men skal ikke spoile noe for dere som ikke har lest den. Da jeg leverte boken tilbake lånte jeg tre av Lauren Conrad sine bøker, som jeg i over et år har tenkt på å lese. Så i dag lånte jeg dem endelig! Kanskje jeg skriver et eget innlegg om dem senere, etter at jeg har lest dem. 

Har du lest noen av Lauren Conrad sine bøker?

Hva har du gjort i dag? 

ny kjole fra romwe

kjole HER

Hei! I går kom jeg hjem etter 4 uker på campingtur! Vi kjørte først til Sverige, til Ullared, og deretter tok vi båt til Gdansk i Polen før vi kjørte videre til Tyskland og Danmark. På tirsdag tok vi en 3 timers båt fra Danmark til Kristiansand og var fremme i tolv tiden. Og i går kjørte vi hele veien fra Kristiansand hjem til Bergen, fra klokken halv 10 på morgenen og kom hjem klokken 9 på kvelden. Jeg ble syk på lørdag og hadde akkurat blitt ganske bra igjen på tirsdag da vi skulle ta båt, men i går da vi skulle kjøre alle de timene ble jeg plutselig verre enn det jeg hadde vært, så det var kjipt. Vet ikke hvorfor, og i dag er jeg helt fin, så det var egentlig ganske merkelig, og det gjorde selvfølgelig kjøreturen 10 ganger verre. Nå skal jeg i hvertfall se den nyeste episoden av PLL og teen wolf!

polenHei! Nå sitter jeg på en camping plass i Polen, og det er veldig lenge siden jeg har blogget fordi jeg har ikke hatt bra nok nett. Har heller ikke tatt noen bilder så jeg måtte bare bruke noen gamle Iphone bilder i dette innlegget. Jeg glemte faktisk helt å blogge før jeg reiste på campingtur for en uke siden. Vi kjørte i hvertfall til Sverige, og dro på Ullared. Og i går tok vi båt fra Sverige til Polen. I dag har vi vært på et senter, og jeg kjøpte et par ting som jeg tenker å vise i en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem, noe som er en god stund til. Vi skal være en stund her i Polen, og så tror jeg vi skal kjøre til Tyskland og videre til Danmark. 

Hva har dere gjort i det siste?

home

Heisann! Nå er jeg hjemme igjen etter en uke i Tyrkia! Jeg kunne ikke blogge der nede fordi nettet var ganske treigt, så det er veldig deilig å endelig ha raskt internett. Jeg tok antrekks bilder en dag som jeg kommer til å poste i morgen, og så kommer jeg til å dele litt flere bilder med dere. Men nå skal jeg se den nyeste episoden av pll som jeg har ventet på å få se, så vi snakkes! 

sommerferieHei! På torsdag var det siste skoledag, og da var det også vitnemålsutdeling på kvelden. Det føles egentlig veldig rart å være ferdig med ungdomsskolen, fordi de 3 årene har gått så sinnsykt fort, og det føles som om det var i går jeg begynte i 8. klasse. Kommer til å savne klassen og lærerne kjempe mye! 

I dag har jeg pakket og sånt, fordi vi reiser til Tyrkia i kveld. Vi skal straks spise pizza og pakke helt ferdig, så drar vi. Gleder meg til å få litt fint vær etter det stygge været som har vært her. Jeg skal nesten ikke være hjemme i sommer, og det er jeg egentlig glad for fordi det ser ikke ut til at det blir noe sommer her. 

Hva er dine planer for sommeren? 

sweet 16

bilde fra forrige uke da jeg var i bursdagsbesøk

Hei! Tenkte jeg skulle skrive et kort innlegg og fortelle dere at jeg fyller 16 år i dag! Jeg har vært på kino og sett The Longest Ride, som jeg syntest var veldig bra, anbefaler den! Det har vært utrolig stygt vær i dag, noe som selvfølgelig er litt kjipt, men jeg merket jo ikke noe til det når jeg satt inni kinosalen uansett. Ellers er det tilbake på skolen i morgen, hvor vi ikke kommer til å gjøre noe spesielt siden vi er ferdig med alle eksamenene, men etter skoletid har jeg planer om å øvelseskjøre litt siden jeg endelig er 16 og har tatt trafikalt grunnkurs! 

5sos konsert

Heisann! På torsdag reiste jeg og Selina til Oslo som sagt, for å gå på 5sos konsert. Flyet gikk i tolv tiden, og så tok vi tog til Oslo spektrum og sjekket inn på hotell. Før konserten gikk vi på Egon og spiste, så gikk vi på tivoli før vi stilte oss i kø sånn en time før konserten begynte. I går gikk vi bare rundt og shoppet og sånt, før vi tok tog til gardermoen klokken 5. Kom ikke hjem før i sånn 10 tiden i går, og da pakket jeg bare ut og så den nyeste episoden av The Vampire Diaries. 

Hva gjorde du i går? 

tapas & tivoli

Hei! På torsdag hadde jeg min aller siste tentamen på hele ungdomsskolen, og jeg tror egentlig det gikk ganske fint til tross for at det var matte. Denne uken blir det bare en helt vanlig skoleuke, og det blir egentlig ganske rart fordi det er så lenge siden. 

I går var det jo fri siden det var 1. mai, og da var jeg på tivoli. Tivoliet er ganske lite, så hadde egentlig planer om å vente til det kom et større tivoli i byn, men så endte jeg opp med å dra likevel. Senere var det tapaskveld sammen med noen jenter, så det var veldig koselig. Vi spilte blant annet et spill som het Black Box, og jeg spiller veeeldig sjeldent brettspill så det var faktisk veldig gøy. 

Hva gjorde du i går? 

mockingjay

Heisann! På fredag var jeg på kino og så Hunger Games. Slutten var veldig overraskende, skal ikke røpe noe for dere som ikke har sett den. På lørdag var det jentekveld, noe som var kjempe koselig! Og i går var jeg i dåp. Denne uken har jeg ingen prøver eller fremføringer eller noe som helst, så det er jo kjempe bra, men i neste uke er det tentamen hele uken...

høstferie

Heisann! Jeg har ikke blogget skikkelig etter jeg kom hjem fra Tyrkia, så jeg tenkte det var på tide med en liten oppdatering. Jeg kom hjem for nesten to uker siden, selv om det føles som om det var i går. Jeg fikk matforgifting kvelden før vi skulle reise, så turen hjem var ikke særlig gøy men jeg mast heldigvis ikke noen dager på stranden. Jeg var syk hele uken etter vi kom hjem, så det var en ganske kjedelig uke.

Denne uken har gått til øving av matte og naturfagsprøve siden jeg gikk glipp av dem da jeg var borte. I tillegg skulle jeg levere inn en tegning i dag som jeg satt og tegnet på en god stund i går. Men nå er det heldigvis høstferie, og selv om jeg bare har vært på skolen i 1 uke etter å ha vært borte i  2 uker føler jeg at jeg trenger det!

Har du vært på ferie i det siste? 

hjemme

litt bilder fra den siste tiden

Hei! Nå er jeg endelig hjemme igjen! Det er såå deilig å være hjemme etter å ha kjørt i to dager nå. Kom hjem i syv tiden i dag, og da måtte vi bare pakke ut av campingvognen. Så nå er jeg ganske trøtt og det skal bli deilig å sove i min egen seng i natt! 

Siden sist jeg blogget har vi vært på shopping i Tyskland, vært i Legoland og Fårup Sommerland og så har vi så klart badet. Jeg har kjøpt en del ting så det kommer innkjøpsvideo om 1-2 uker. 

Hvor har du vært på ferie i sommer? 

københavn

Hei! Nå sitter jeg i København og blogger og endelig er internettet bitte litt raskere. I går funket det nesten ikke i det hele tatt. På mandag kjørte vi fra Oslo til Sverige og så campet vi på Ullared, og så tok vi båt til København på onsdag. Når vi kom fram på onsdag dro vi på tivoli og i går dro vi på shopping. Campingplassen er såå fin! 

 

Tivoliet var kjempefint, som dere kan se på bildet over. Det var liksom en park med mangen restauranter og en del karuseller selvfølgelig. Jeg hadde egentlig flere bilder å vise men det går nesten ikke an å laste opp bilder så jeg viser de senere!

pakking

 

følg meg på instagram, @celinejesk

Heisann! Jeg tenkte det var på tide med litt blogging nå, det er jo fem dager siden sist. Selv om jeg har mye tid til å blogge skjer det liksom aldri. Jeg har faktisk bare brukt kameraet en gang de siste to ukene! Men uansett, på søndag overnattet jeg hos Selina og på mandag gikk vi på kino. Vi så 22 Jump Street. Jeg gledet meg veldig mye til å se om den var bedre enn 21 Jump Street, og det syns jeg den var. Den var litt morsommere. 

Nå driver jeg og pakker for i morgen drar jeg. Jeg skal på campingtur så det blir mye kjøring til forskjellige land. Og siden vi skal kjøre så langt hadde jeg virkelig satt pris på litt musikktips!

hos farmor

Heisann! I går hadde jeg time på brilleland for å sjekke synet, så da tok jeg buss til byen sammen med Sidra, og etterpå gikk vi bare rundt i byen. I dag måtte jeg til tannlegen klokken 11, bare sånn vanlig sjekk. Det er godt å få det overstått og slippe å tenke på at jeg skal til tannlegen og sånt midt i sommerferien. Nå er jeg hos farmor og her skal jeg være til fredag!

gammelt upostet bilde fra bursdagen min

Hva har du gjort i dag? 

bading & grilling

Hei! Nå er det lenge siden jeg har skrevet et vanlig hverdagsinnlegg, så det er vel på tide at jeg gjør det og oppsummerer litt fra uken. Jeg gjorde egentlig ikke noe spesielt på mandag og tirsdag, men på onsdag var jeg på hytten til Selina. Vi gikk ned på kaien og badet før vi solte oss på terassen. Senere, i 7 tiden, gikk vi ut i båt og badet et annet sted. Der var det mye varmere i vannet der.

På torsdag dro meg og Selina på nattåpent og så overnattet hun hos meg til fredagen. I går var jeg hos farmor og da grillet vi. Det var fint vær en stund før det begynte å regne, men det gikk fint siden vi satt under tak. 

Hva har du gjort i helgen? 

Hvordan er været hos deg? 

15 år i dag

Hei! I dag har jeg vært i byen med Selina oog jeg har bursdag i dag! Og det har heldigvis vært kjempe fint vær i dag. Jeg kjøpte et par ting som jeg kan vise dere i morgen eller en annen dag. 


Jeg ville satt kjempe stor pris på om dere kunne klikket på en av linkene til Sheinside i DETTE innlegget!

juniikjolen er fra bik bok

Det har vært utrolig fint vær hele uken, og det passet jo kjempe bra siden vi har hatt langhelg. Men i morgen er det tilbake på skolen + jeg har engelsk tentamen. Og matte på tirsdag. 

På torsdag var jeg på kino og så Maleficent og den var faktisk mye bedre enn forventet. Anbefaler den! I dag har vi hatt selskap og feiret min og lille broren min sin bursdag. Han ble 4 år for en uke siden, og jeg blir 15 på lørdag. 

reiser til danmark

et forsøk på ombré, men ble ikke så veldig fornøyd

Denne helgen har serriøst vært dødskjedelig. Jeg gjorde absolutt ingenting i går, og ikke særlig mye i dag heller. I morgen tidlig reiser jeg til Danmark og jeg er tilbake på onsdag. Det blir bare en liten tur. Jeg kommer ikke til å blogge før jeg er tilbake. Snakkes!

Skal du noe spesielt i påskeferien?

wednesday

Hei! I går hadde jeg en ganske stressende dag på Nille. Alt godteriet skulle sorteres. I dag hadde vi fått inn utrolig mye varer, og det var helt fullt på lageret. 2 / 3 av alle varene står der fortsatt, for det tok litt tid å pakke ut alt. Heldigvis begynte jeg ikke før klokken 10 i dag, så det var deilig å sove 1 time ekstra, heh. Nå skal jeg se litt videre på Gossip Girl før jeg legger meg. Begynner å bli litt trøtt nå!

Hva har du gjort i dag?


Hvis du vil vinne en goodiebag til en verdi av ca. 5000 kr trykk HER!

fin dag på fløien

 

 

sommerfølelse

Siden mandag har det vært helt nydelig vær. Det har ikke vært så kaldt, og det har vært sol hele dagen. Jeg får mye mer inspirasjon og blogglyst når det er fint vær. Nå er det faktisk en stund siden jeg skrev et normalt hverdagsinnlegg. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive fordi jeg gjør ikke noe spesielt. I helgen gjorde jeg ingenting, i går var jeg en liten tur på senteret og så har jeg gjort litt lekser og sånt da. Det kan hende jeg tar en joggetur litt senere i dag, og i morgen skal jeg på konfirmasjonsundervisning!

Er det fint vær hos deg? 

Hva skal du i dag?

hos farmor

I går kveld kom farmor og hentet meg og lillesøsteren min, og her skal vi være til i morgen eller torsdag. Nå skal jeg gjøre meg klar for vi drar snart ut og spiser før vi drar på kino. Jeg skal forresten legge ut oppskriften til de amerikanske sjokoladepannekakene jeg la ut bilde av i går i løpet av uken. Det var jo en del som spurte om det.

Hva skal du i dag? 

lazy day

I dag måtte mamma kjøre en venn til flyplassen i halv ni tiden, så når lillebroren min (3 år) våknet klokken ni i morges var det jeg som måtte stå opp med han. Men det gjorde egentlig ikke så mye fordi jeg hadde uansett tenkt til å stå opp i ti tiden fordi jeg måtte på gudstjeneste. Når jeg kom tilbake fra gudstjenesten gjorde jeg de normale søndags gjøremålene som å skifte sengetrekk og støvsuge rommet. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre resten av dagen, men jeg skal sikkert bare slappe av. Det pøsregner ute så jeg kan i hvertfall ikke gå ut. 

Hva skal du i dag? 

middag

Hei! Jeg hadde tenkt å blogge i går men jeg glemte det. Men uansett, overraskende nok lagde jeg faktisk middag i går, og da lagde jeg kyllingfillet med poteter og maiskolbe. Men siden jeg er så lei av vanlige poteter, puttet jeg de i ovnen for å få de litt sprøere og mer pomfri aktig. I tillegg lagde jeg Créme Brûlée, men den ble veldig misslykket fordi jeg fulgte en veldig dårlig oppskrift, og når jeg leste en annen oppskrift senere stod det noe veldig viktig jeg ikke hadde gjort.

I dag har det snødd ekstremt mye, noe som er veldig dumt fordi jeg vil bare ha vår. Trodde vinteren var over, det har jo begynt å bli varmere. I morgen skal jeg til byen for å prøve bunaden vi skal kjøpe.

Hva har du gjort i dag?

Har du lagd middag i det siste, hva lagde du?

voss

Hei! I dag har jeg vært på voss og stått på ski! Det var ganske stygt vær i går og det blåste mye, så vi var litt i tvil på om vi skulle dra på ski hvis det var like stygt vær i dag også, men heldigvis var det helt blå himmel og ikke så mye vind. Men når vi tok trekket helt opp på toppen, det som dere ser på bildet, da blåste det sinnsykt mye og vi kom oss nesten ikke vekk fra skitrekket når vi skulle kjøre nedover. Men bortsett fra det var været kjempe fint og jeg håper ikke det er så lenge til jeg skal stå på ski igjen. 

Hva har du gjort i dag?

home sweet home

Heisann! Da var jeg hjemme igjen. Jeg landet i halv tolv tiden i går. Som dere sikkert kan tenke dere ble det mest shopping i London, men jeg gjorde også andre ting. Jeg var i London Zoo, London Eye og det spøkelseshuset ved London Bridge. Jeg har vært i både London Zoo og London Eye før, men dette var første gang jeg var inni spøkelseshuset siden jeg feiga ut sist gang, heh. Jeg tror jeg skal spille inn innkjøpsvideoen nå, fordi jeg har ikke ryddet på plass tingene enda så det passer fint. 

Hva har du gjort i høstferien?♥

reiser i morgen


trykk på bildet for å komme til min weheartit

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt bortsett fra å pakke, for i morgen reiser jeg til London. Gleder meg kjempe mye! Vi reiser ganske tidlig og er vel fremme i 12 tiden. Jeg tar ikke med meg mac'en fordi jeg er ikke sikker på om det er nett der. Så derfor kommer jeg ikke til å blogge på en uke. Såå ja, snakkes!

Har du vært i London før?♥

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!

Ericdress 4th Anniversary Sale