kreta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann! Nå sitter jeg på et hotellrom på Kreta, og vi skal straks gå ut og spise. Nettet på hotellet er ganske treigt, men jeg klarte endelig å få lastet opp et par bilder. Dette er vår første dag her, så jeg har ikke rukket å ta så mange bilder enda. Vi kom hit i går kveld. Så langt ser alt ganske bra ut, vannet er helt gjennomsiktig og stranden ligger rett ved hotellet, så det er jo ganske greit! 

 

Har du vært på ferie i sommer? 

bilder fra fløien

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! I går var jeg på fløien, og jeg husket faktisk å ta med kameraet, så i dag har jeg faktisk noen bilder å dele med dere! 

the most wonderful time of the year

Hei! Nå er vi endelig i Desember, og det er ikke lenge igjen til jul! Jeg starter desverre denne måneden med en del prøver og innleveringer. Men jeg skal ikke klage, har egentlig ikke så ofte prøver og sånt. På fredag var det jo Black Friday, men jeg kjøpte egentlig veldig lite. Kjøpte den genseren dere ser på bildene, fra bikbok. Kjøpte i tillegg en lue og et par sokker, men ikke noe som er verdt å vise. Akkurat nå er jeg faktisk på jobb, dette innlegget er forhåndsskrevet. Når jeg er ferdig på jobb er det bare å ta buss rett hjem og øve litt på en presentasjon!

Har du mange prøver nå for tiden? 

lately

Hei! Nå er det litt over 2 uker siden vi fikk hunden, og jeg har brukt mesteparten av tiden min på den, i tillegg til skole. Vi har gått litt på tur i nabolaget, men ikke langt siden han er så liten, men i dag tok vi han med på en litt lengre tur, og det gikk veldig fint! Ellers var jeg på kino i går og så Hunger Games.

nytt familiemedlem

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere vårt nye familiemedlem, Sammy! Vi hentet han i går, og han er en langhåret schæfer. 

valper

Hei! I dag har vi vært på besøk hos noen som har schæfer valper på 5 uker, og de var såå søte!

L.A. Candy

Hei! Dagen i dag startet selvfølgelig med å gå på skolen, og om mandagene og tirsdagene slutter vi på skolen halv 4, så det er to lange skoledager i forhold til det jeg var vant med, men i dag skulle jeg til tannlegen så da slapp jeg de to siste timene. Etter jeg hadde vært hos tannlegen gikk jeg innom noen butikker, og hadde ikke planer om å kjøpe noe men endte likevel opp med en kjole fra Gina Tricot, som jeg kan vise i morgen. Jeg kom hjem i 5 tiden, og da gikk jeg rett ut og jogget!

Etter tannlegetimen gikk jeg også innom biblioteket for å levere tilbake en bok. Jeg ble nettopp ferdig med å lese Alligiant, som er den siste boken i Divergent serien. Jeg liker filmene veldig godt, men har ikke lest noen av de andre bøkene, men tenkte likevel at jeg kunne lese den siste. Må si jeg ble litt skuffet over hvordan boken endte, men skal ikke spoile noe for dere som ikke har lest den. Da jeg leverte boken tilbake lånte jeg tre av Lauren Conrad sine bøker, som jeg i over et år har tenkt på å lese. Så i dag lånte jeg dem endelig! Kanskje jeg skriver et eget innlegg om dem senere, etter at jeg har lest dem. 

Har du lest noen av Lauren Conrad sine bøker?

Hva har du gjort i dag? 

kort skoledag

Hei! I dag sluttet jeg på skolen klokken halv 10 fordi om onsdagene skal vi egentlig være på utplassering i en bedrift, så vi har brukt onsdagene på å forberede oss til det og skrive søknad og CV. Jeg ble ferdig med alt forrige onsdag og fikk levert søknad, så jeg hadde egentlig ikke noe å gjøre på skolen, siden vi da ikke har fag om onsdagene. Noen har allerede komt seg ut i bedrift, så jeg satser på at jeg begynner å jobbe et sted neste onsdag. 

Så langt i dag har jeg vært ute og jogget og trent styrketrening, og spist salat til lunsj mens jeg så på the Kardashians. Senere i dag skal jeg ut og øvelseskjøre!

Hva gjør du på i dag? 

messe

Heisann! Nå er det en stund siden jeg har blogget, så tenkte det var på tide. I helgen har jeg vært og jobbet på "gjør din bolig bedre" messen, så denne helgen har vært ganske travel. I dag har vi hatt besøk fordi søsteren min hadde bursdag på torsdag, og ellers har det ikke skjedd så mye. 

Hva har du gjort i helgen? 

summerdays

Hei! Denne uken har det vært utrolig fint vær her i Bergen, og det har det sikkert de fleste andre steder i Norge også. På mandag var jeg ute og øvelseskjørte litt, etter min første skoledag på vidergående. På tirsdag var jeg bare hjemme og solte meg og trente litt, og i går var jeg i Åsane. I dag har jeg ikke gjort så mye, har sett litt på 90210 fordi det er såå lenge siden jeg har sett på det og nå tenkte jeg å øve litt til en prøve jeg skal ha i morgen. Vi får ikke karakter eller noe, men tenkte å øve litt uansett siden det tross alt er en prøve.

Er det fint vær hos deg? 

Har du gjort noe spesielt denne uken? 

ny kjole fra romwe

kjole HER

Hei! I går kom jeg hjem etter 4 uker på campingtur! Vi kjørte først til Sverige, til Ullared, og deretter tok vi båt til Gdansk i Polen før vi kjørte videre til Tyskland og Danmark. På tirsdag tok vi en 3 timers båt fra Danmark til Kristiansand og var fremme i tolv tiden. Og i går kjørte vi hele veien fra Kristiansand hjem til Bergen, fra klokken halv 10 på morgenen og kom hjem klokken 9 på kvelden. Jeg ble syk på lørdag og hadde akkurat blitt ganske bra igjen på tirsdag da vi skulle ta båt, men i går da vi skulle kjøre alle de timene ble jeg plutselig verre enn det jeg hadde vært, så det var kjipt. Vet ikke hvorfor, og i dag er jeg helt fin, så det var egentlig ganske merkelig, og det gjorde selvfølgelig kjøreturen 10 ganger verre. Nå skal jeg i hvertfall se den nyeste episoden av PLL og teen wolf!

polenHei! Nå sitter jeg på en camping plass i Polen, og det er veldig lenge siden jeg har blogget fordi jeg har ikke hatt bra nok nett. Har heller ikke tatt noen bilder så jeg måtte bare bruke noen gamle Iphone bilder i dette innlegget. Jeg glemte faktisk helt å blogge før jeg reiste på campingtur for en uke siden. Vi kjørte i hvertfall til Sverige, og dro på Ullared. Og i går tok vi båt fra Sverige til Polen. I dag har vi vært på et senter, og jeg kjøpte et par ting som jeg tenker å vise i en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem, noe som er en god stund til. Vi skal være en stund her i Polen, og så tror jeg vi skal kjøre til Tyskland og videre til Danmark. 

Hva har dere gjort i det siste?

home

Heisann! Nå er jeg hjemme igjen etter en uke i Tyrkia! Jeg kunne ikke blogge der nede fordi nettet var ganske treigt, så det er veldig deilig å endelig ha raskt internett. Jeg tok antrekks bilder en dag som jeg kommer til å poste i morgen, og så kommer jeg til å dele litt flere bilder med dere. Men nå skal jeg se den nyeste episoden av pll som jeg har ventet på å få se, så vi snakkes! 

sommerferieHei! På torsdag var det siste skoledag, og da var det også vitnemålsutdeling på kvelden. Det føles egentlig veldig rart å være ferdig med ungdomsskolen, fordi de 3 årene har gått så sinnsykt fort, og det føles som om det var i går jeg begynte i 8. klasse. Kommer til å savne klassen og lærerne kjempe mye! 

I dag har jeg pakket og sånt, fordi vi reiser til Tyrkia i kveld. Vi skal straks spise pizza og pakke helt ferdig, så drar vi. Gleder meg til å få litt fint vær etter det stygge været som har vært her. Jeg skal nesten ikke være hjemme i sommer, og det er jeg egentlig glad for fordi det ser ikke ut til at det blir noe sommer her. 

Hva er dine planer for sommeren? 

sweet 16

bilde fra forrige uke da jeg var i bursdagsbesøk

Hei! Tenkte jeg skulle skrive et kort innlegg og fortelle dere at jeg fyller 16 år i dag! Jeg har vært på kino og sett The Longest Ride, som jeg syntest var veldig bra, anbefaler den! Det har vært utrolig stygt vær i dag, noe som selvfølgelig er litt kjipt, men jeg merket jo ikke noe til det når jeg satt inni kinosalen uansett. Ellers er det tilbake på skolen i morgen, hvor vi ikke kommer til å gjøre noe spesielt siden vi er ferdig med alle eksamenene, men etter skoletid har jeg planer om å øvelseskjøre litt siden jeg endelig er 16 og har tatt trafikalt grunnkurs! 

5sos konsert

Heisann! På torsdag reiste jeg og Selina til Oslo som sagt, for å gå på 5sos konsert. Flyet gikk i tolv tiden, og så tok vi tog til Oslo spektrum og sjekket inn på hotell. Før konserten gikk vi på Egon og spiste, så gikk vi på tivoli før vi stilte oss i kø sånn en time før konserten begynte. I går gikk vi bare rundt og shoppet og sånt, før vi tok tog til gardermoen klokken 5. Kom ikke hjem før i sånn 10 tiden i går, og da pakket jeg bare ut og så den nyeste episoden av The Vampire Diaries. 

Hva gjorde du i går? 

oslo

Heisann! Jeg skulle egentlig blogge i går, men glemte det helt. Om ikke lenge kjører jeg til flesland fordi jeg skal til Oslo med Selina for å gå på 5sos konsert. Vi kommer hjem i morgen kveld. Dette blir et veldig kort innlegg fordi jeg har fortsatt noen ting jeg skal gjøre, men jeg følte det var på tide å oppdatere bloggen litt. 

tapas & tivoli

Hei! På torsdag hadde jeg min aller siste tentamen på hele ungdomsskolen, og jeg tror egentlig det gikk ganske fint til tross for at det var matte. Denne uken blir det bare en helt vanlig skoleuke, og det blir egentlig ganske rart fordi det er så lenge siden. 

I går var det jo fri siden det var 1. mai, og da var jeg på tivoli. Tivoliet er ganske lite, så hadde egentlig planer om å vente til det kom et større tivoli i byn, men så endte jeg opp med å dra likevel. Senere var det tapaskveld sammen med noen jenter, så det var veldig koselig. Vi spilte blant annet et spill som het Black Box, og jeg spiller veeeldig sjeldent brettspill så det var faktisk veldig gøy. 

Hva gjorde du i går? 

this week

Hei! Nå er det lenge siden et skikkelig hverdagsinnlegg, og jeg føler jeg sier det egentlig i hvert innlegg der jeg faktisk skriver? Men det er jo sant, det er faktisk over 1 måned siden... Men uansett, den siste tiden har vi hatt norsk tentamen og prøvemuntlig. Jeg kom opp i engelsk, og det gikk supert! På fredag skulle jeg egentlig hatt matte tentamen, men jeg var syk så den må jeg ta igjen. Jeg ble syk på torsdag, og har holdt meg innendørs i 3 dager nå. Bortsett fra i dag, for i dag har jeg vært i konfirmasjon til fetteren min. Denne uken er det engelsk tentamen, og ikke lenge etter er det eksamen! 

Skal du ha eksamen snart, eller har du hatt? 

Hva har du gjort denne helgen? 

this week

Heisann! Nå skal jeg straks se den nye episoden av the vampire diaries som kom i dag, og the origials som kom på tirsdag, men som jeg ikke har fått sett enda. Men jeg tenkte jeg skulle blogge litt først. På mandag sluttet jeg på skolen klokken halv tolv sånn som jeg gjør hver mandag, og da måtte jeg skynde meg hjem for å spise før jeg skulle tilbake på skolen for å ha foreldresamtale. Resten av dagen gikk til litt av hvert, blant annet å øve til en spanskprøve jeg hadde på tirsdag som gikk superbra. I går hadde jeg musikkprøve som jeg øvde til med Zofia på onsdag. I går var jeg i Åsane med mamma. Det har vært dødsfint vær de siste tre dagene, og jeg håper virkelig at det holder seg sånn. I morgen skal jeg til Voss og stå på ski, og jeg må stå opp gaaanske tidlig, så jeg legger meg nok litt tidlig i kveld 

Er det fint vær der du bor?

Har du gjort noe spesielt denne uken?

litt blogg snakk


Heisann! Helt siden sommerferien har jeg blogget utrolig lite fordi jeg har ikke hatt noe inspirasjon eller motivasjon til å blogge, og det har jeg egentlig ikke nå heller. Jeg prøvde å fokusere litt mer på youtube og lagde et par videoer, men jeg har ikke tenkt så mye på det heller i det siste. I 2015 har jeg faktisk bare blogget 3 ganger, og jeg har følt meg ganske ferdig med bloggen, samtidig som jeg ikke vil slutte helt. Selv om jeg har hatt mye å blogge om så har jeg ikke gjort det, rett og slett bare fordi jeg ikke har giddet. Jeg har ikke tatt skikkelige bilder på ekstremt lang tid, og jeg har bare iphone bilder å vise, og de ligger jo allerede på instagram så jeg føler liksom at jeg aldri har noe nytt å vise dere. 

Jeg har ikke skrevet noe skikkelig hverdagsinnlegg siden 2014, fordi jeg har syntes det har vært lettere å bare droppe det. Jeg har liksom ikke helt visst hva jeg skal skrive, det er jo tross alt 3 måneder siden jeg skrev et hverdagsinnlegg, og da føler jeg det blir litt rart å plutselig bare komme tilbake og late som ingenting og skrive om dagen min. Derfor skriver jeg dette innlegget nå, for å få en ny start på bloggen og forhåpentligvis blogge bedre. 

For å få en skikkelig start kan jeg vel fortelle dere litt om min vinterferie. Jeg begynte vinterferien med å se Fifty Shades Of grey på kino, før jeg ble syk på lørdagen. På søndag var jeg i familiebesøk, og på mandag var jeg bare hjemme fordi jeg fortsatt var syk. På tirsdag dro jeg på ikea og overnattet hos Selina. På onsdag dro vi til Åsane, og på torsdag var jeg bare hjemme og ryddet og sånt. I går dro vi endelig på slalom, som jeg har ventet på i hele år. Nå skal jeg snart spise, så jeg avlutter innlegget her. 

Hva har du gjort i vinterferien?

mockingjay

Heisann! På fredag var jeg på kino og så Hunger Games. Slutten var veldig overraskende, skal ikke røpe noe for dere som ikke har sett den. På lørdag var det jentekveld, noe som var kjempe koselig! Og i går var jeg i dåp. Denne uken har jeg ingen prøver eller fremføringer eller noe som helst, så det er jo kjempe bra, men i neste uke er det tentamen hele uken...

høstferie

Heisann! Jeg har ikke blogget skikkelig etter jeg kom hjem fra Tyrkia, så jeg tenkte det var på tide med en liten oppdatering. Jeg kom hjem for nesten to uker siden, selv om det føles som om det var i går. Jeg fikk matforgifting kvelden før vi skulle reise, så turen hjem var ikke særlig gøy men jeg mast heldigvis ikke noen dager på stranden. Jeg var syk hele uken etter vi kom hjem, så det var en ganske kjedelig uke.

Denne uken har gått til øving av matte og naturfagsprøve siden jeg gikk glipp av dem da jeg var borte. I tillegg skulle jeg levere inn en tegning i dag som jeg satt og tegnet på en god stund i går. Men nå er det heldigvis høstferie, og selv om jeg bare har vært på skolen i 1 uke etter å ha vært borte i  2 uker føler jeg at jeg trenger det!

Har du vært på ferie i det siste? 

hjemme

litt bilder fra den siste tiden

Hei! Nå er jeg endelig hjemme igjen! Det er såå deilig å være hjemme etter å ha kjørt i to dager nå. Kom hjem i syv tiden i dag, og da måtte vi bare pakke ut av campingvognen. Så nå er jeg ganske trøtt og det skal bli deilig å sove i min egen seng i natt! 

Siden sist jeg blogget har vi vært på shopping i Tyskland, vært i Legoland og Fårup Sommerland og så har vi så klart badet. Jeg har kjøpt en del ting så det kommer innkjøpsvideo om 1-2 uker. 

Hvor har du vært på ferie i sommer? 

københavn

Hei! Nå sitter jeg i København og blogger og endelig er internettet bitte litt raskere. I går funket det nesten ikke i det hele tatt. På mandag kjørte vi fra Oslo til Sverige og så campet vi på Ullared, og så tok vi båt til København på onsdag. Når vi kom fram på onsdag dro vi på tivoli og i går dro vi på shopping. Campingplassen er såå fin! 

 

Tivoliet var kjempefint, som dere kan se på bildet over. Det var liksom en park med mangen restauranter og en del karuseller selvfølgelig. Jeg hadde egentlig flere bilder å vise men det går nesten ikke an å laste opp bilder så jeg viser de senere!

pakking

 

følg meg på instagram, @celinejesk

Heisann! Jeg tenkte det var på tide med litt blogging nå, det er jo fem dager siden sist. Selv om jeg har mye tid til å blogge skjer det liksom aldri. Jeg har faktisk bare brukt kameraet en gang de siste to ukene! Men uansett, på søndag overnattet jeg hos Selina og på mandag gikk vi på kino. Vi så 22 Jump Street. Jeg gledet meg veldig mye til å se om den var bedre enn 21 Jump Street, og det syns jeg den var. Den var litt morsommere. 

Nå driver jeg og pakker for i morgen drar jeg. Jeg skal på campingtur så det blir mye kjøring til forskjellige land. Og siden vi skal kjøre så langt hadde jeg virkelig satt pris på litt musikktips!

hos farmor

Heisann! I går hadde jeg time på brilleland for å sjekke synet, så da tok jeg buss til byen sammen med Sidra, og etterpå gikk vi bare rundt i byen. I dag måtte jeg til tannlegen klokken 11, bare sånn vanlig sjekk. Det er godt å få det overstått og slippe å tenke på at jeg skal til tannlegen og sånt midt i sommerferien. Nå er jeg hos farmor og her skal jeg være til fredag!

gammelt upostet bilde fra bursdagen min

Hva har du gjort i dag? 

bading & grilling

Hei! Nå er det lenge siden jeg har skrevet et vanlig hverdagsinnlegg, så det er vel på tide at jeg gjør det og oppsummerer litt fra uken. Jeg gjorde egentlig ikke noe spesielt på mandag og tirsdag, men på onsdag var jeg på hytten til Selina. Vi gikk ned på kaien og badet før vi solte oss på terassen. Senere, i 7 tiden, gikk vi ut i båt og badet et annet sted. Der var det mye varmere i vannet der.

På torsdag dro meg og Selina på nattåpent og så overnattet hun hos meg til fredagen. I går var jeg hos farmor og da grillet vi. Det var fint vær en stund før det begynte å regne, men det gikk fint siden vi satt under tak. 

Hva har du gjort i helgen? 

Hvordan er været hos deg? 

let's go to the beach

Heisann! I dag har det vært nydelig vær så vi tok en tur på stranden. Det var ikke så veldig kaldt i sjøen, så jeg kom meg ganske lett uti. Etter det tok vi en tur til mormor. Håper alle har hatt en fin langhelg, det har i hvertfall jeg! 

Hva har du gjort i helgen?


 #strand #antrekk #outfit #sommer #bade #hund 

Jeg ville satt kjempe stor pris på om dere kunne klikket på en av linkene til Sheinside i DETTE innlegget!

15 år i dag

Hei! I dag har jeg vært i byen med Selina oog jeg har bursdag i dag! Og det har heldigvis vært kjempe fint vær i dag. Jeg kjøpte et par ting som jeg kan vise dere i morgen eller en annen dag. 


Jeg ville satt kjempe stor pris på om dere kunne klikket på en av linkene til Sheinside i DETTE innlegget!

juniikjolen er fra bik bok

Det har vært utrolig fint vær hele uken, og det passet jo kjempe bra siden vi har hatt langhelg. Men i morgen er det tilbake på skolen + jeg har engelsk tentamen. Og matte på tirsdag. 

På torsdag var jeg på kino og så Maleficent og den var faktisk mye bedre enn forventet. Anbefaler den! I dag har vi hatt selskap og feiret min og lille broren min sin bursdag. Han ble 4 år for en uke siden, og jeg blir 15 på lørdag. 

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!

Ericdress 4th Anniversary Sale

hits