hits


ny neglelakk

vita 99 kr

 

februar favoritterHar du noen favoritter fra denne måneden?

hos farmor

I går kveld kom farmor og hentet meg og lillesøsteren min, og her skal vi være til i morgen eller torsdag. Nå skal jeg gjøre meg klar for vi drar snart ut og spiser før vi drar på kino. Jeg skal forresten legge ut oppskriften til de amerikanske sjokoladepannekakene jeg la ut bilde av i går i løpet av uken. Det var jo en del som spurte om det.

Hva skal du i dag? 

sjokoladepannekaker

 

dyrebilder

iced frappe

Hei! Frem til nå har jeg ikke gjort noen ting, bortsett fra å lage frappe. Men om en stund får vi besøk fordi pappa har bursdag. Tenkte jeg bare skulle skrive et raskt innlegg siden jeg ikke blogget i går. Jeg har faktisk veldig mye blogglyst nå for tiden. 

Hva skal du i dag?

instagramføølg meg, heter celinejesk 

 #instagram #bildedryss 

hårfrisyre

middag

Hei! Jeg hadde tenkt å blogge i går men jeg glemte det. Men uansett, overraskende nok lagde jeg faktisk middag i går, og da lagde jeg kyllingfillet med poteter og maiskolbe. Men siden jeg er så lei av vanlige poteter, puttet jeg de i ovnen for å få de litt sprøere og mer pomfri aktig. I tillegg lagde jeg Créme Brûlée, men den ble veldig misslykket fordi jeg fulgte en veldig dårlig oppskrift, og når jeg leste en annen oppskrift senere stod det noe veldig viktig jeg ikke hadde gjort.

I dag har det snødd ekstremt mye, noe som er veldig dumt fordi jeg vil bare ha vår. Trodde vinteren var over, det har jo begynt å bli varmere. I morgen skal jeg til byen for å prøve bunaden vi skal kjøpe.

Hva har du gjort i dag?

Har du lagd middag i det siste, hva lagde du?

inspiration


Heter celineskaar på weheartit, følg meg

nails

Hva syns du?

#negler #nails 

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!