bilder fra marsfin dag på fløien

 

 

new in
pink skyfølg meg på instagram, @celinejesk

produkter fra e.l.fJeg var så heldig å vinne disse produktene fra e.l.f, og det er altså en lip balm, eyeliner, neglelakk og blush som også kan brukes som leppestift eller øyenskygge. Lip balmen ser mørk ut, men den var faktisk utrolig fin!

Har du noe fra e.l.f? 

sommerfølelse

Siden mandag har det vært helt nydelig vær. Det har ikke vært så kaldt, og det har vært sol hele dagen. Jeg får mye mer inspirasjon og blogglyst når det er fint vær. Nå er det faktisk en stund siden jeg skrev et normalt hverdagsinnlegg. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive fordi jeg gjør ikke noe spesielt. I helgen gjorde jeg ingenting, i går var jeg en liten tur på senteret og så har jeg gjort litt lekser og sånt da. Det kan hende jeg tar en joggetur litt senere i dag, og i morgen skal jeg på konfirmasjonsundervisning!

Er det fint vær hos deg? 

Hva skal du i dag?

favoritt neglelakker

Disse neglelakkene fra essie syns jeg er såå fine! 

Liker du essie?

 #neglelakk #negler #essie #favoritter 

DIY

    23.03.2014+kl.13:54+ DIY

Denne toppen var egentlig en oversized t-skjorte jeg kjøpte da jeg var 12 år. Jeg har brukt den kanskje to ganger. Jeg klippet av ermene og så klippet jeg den kortere siden den var veldig land. I tillegg klippet jeg den sånn at jeg kunne knyte den sammen helt nederst som dere kan se. 

Hva syns dere?

smoothie + frukt

miss summerBilder fra i fjor sommer da jeg var i Krotia. Gleder meg kjempe mye til sommeren!

Hva syns du om bildene?

Gleder du deg til sommeren?

 #bildedryss #bilder #sommer 

smileny klokke

Denne fine klokken fra Glitter vant jeg på Caroline Maria sin blogg for en stund siden, og i går kom den i posten!

Hva syns du?

5 skjønnhetstips

    12.03.2014+kl.17:37+ tips

 Har du sovet med sminken på, kan det være lurt å ta litt balsam på øyenvippene dine i dusjen (etter at du har fjernet sminken). Det gjør at vippene dine ikke blir så tørre. 

 Om vinteren er det lurt å bruke nattkrem.

 For å få parfymen til å sitte lenger, bruk en parfymefri nøringsrik kroppskrem før du påfører parfymen.

 Hvis du sliter med å finne riktig farge på leppestiften, så bør du velge den fargen som er mest lik fargen på tannkjøttet. Det er den fargen du kler best.

 La en pose med grønn te trekke i en kopp for så å avkjøe den. Så klapper du posen på hudens irriterte områder. 

 

antrekk

sko converse jakke primark topp bik bok smykke clemen gull bukse primark

new in

gina tricot

I dag har jeg vært i Åsane med Zofia fordi vi skal ha jobbuke om en måned, og vi skal jobbe i Åsane så vi måtte dra dit for å avtale noen ting med sjefen. Når jeg kom hjem gjorde jeg lekser. Denne uken kommer nok til å bli ganske travel fordi jeg må gjøre ferdig en del tekster til en sånn bok vi holder på med, og så er det konfirmasjonsundervisning, innføring i matte og andre ting. 

Hva har du gjort i dag?

innkjøp

topp - h&m

bikbokgina tricot


#innkjøp #bikbok #h&m #ginatricot #shopping #bilder

5 skjønnhetstips

    07.03.2014+kl.14:00+ tips

 Ringer under øynene? Et tips mot ringer under øynene er å sove høyt med hodet. Du må sørge for at hodet ligger høyere enn knærne og da kan du jo for eksempel bruke to puter. Det reduserer væskeansamling ved øynene og motvirker ringer under øynene. 

 Tørr hud? Unngå for mye salt i kostholdet ditt og unngå for varmt vann.

 Slitt hår? Vask håret ditt i kaldt vann, unngå bruk av føner og sov med putetrekk av silke for det virker mindre belastende på håret. 

 Gule tenner? Rens munnen med vann etter måltider og bruk innsiden av et appelsinskall og gni tennene med den. Hvis du gjør det hver dag i en uke vil du nok merke forskjell. 

 Kviser og uren hud? Aloe Vera hjelper mot kviser og gjør huden mykere og renere. Det mest naturlige er å bare kjøpe planten og henten saften ut direkte fra bladene, men hvis du kjøper den på butikken skal den være 98 % naturlig! 


#tips #skjønnhet #skjønnhetstips #hår #bilder

Fleur de Santé

Jeg har alltid hatt veldig tørre hender om vinteren og selv om jeg har brukt fuktighetskrem har det ikke funket. Men i år begynte jeg å bruke fuktighetskrem før jeg kjente at hendene mine ble veldig tørre, og jeg har ikke hatt så tørre hender i år som jeg hadde i fjor. På beina har jeg faktisk vært veldig tørr men jeg har nesten ikke brukt fuktighetskrem. Selv om jeg kanskje burde det. Dette settet fra Fleur De Santé inneholder faktisk både håndkrem, fotkrem, kroppskrem og lipbalm!

I oktober hadde jeg en periode der jeg hadde veldig tørre lepper. Det var ikke sånn at man kunne se det, men jeg følte et behov for å ta på meg lipsyl hele tiden. Det varte veldig lenge og det var veldig irriterende. Jeg tror jeg tok på meg lipsyl omtrent 10 ganger om dagen, og det var vel kanskje ikke så bra fordi jeg ble veldig avhengig av det. Men så fant jeg ut at det hjalp å ta på olje tre ganger om dagen, enten kokosolje, solsikkeolje eller mandelolje. Et lite tips hvis du har tørre lepper. Lipsylen jeg brukte syns jeg var veldig bra, men i dette tilfellet følte jeg ikke at noe hjalp. Jeg syns at dette gavesettet virker veldig bra, og tenkte at kanskje lipbalmen er enda bedre enn den jeg brukte. Jeg syns at dette settet virker som et bra kjøp siden du får så mye med!

Det hadde vært en super julegave, men passer fortsatt bra siden det fremdeles er så kaldt! 

dagens antrekk

 

smykke primark genser selected bukse bikbok

oppskrift: amerikanske sjokoladepannekaker

Du trenger:

4 egg

5 dl lettmelk

100 g smeltet smør

6 dl hvetemel

3 ts bakepulver

1 ts natron

3 ss sukker

1/2 ts salt

5 ss bakekakao

Visp eggene først og tilsett melk og smeltet smør. Deretter blander du alle de tørre ingrediensene mens du rører jevnt.

La pannekakerøren svelle i 15 minutter før du steker dem!

Skal du lage det?

 

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits