dagens antrekk
sko converse shorts bik bok topp gina tricot

TRIANGL

i samarbeid med trianglFor en uke siden fikk jeg denne nydelige bikinien fra triangl.com! Jeg hadde akkurat kjørt hjemmefra på vei til byen hvor jeg skulle ta båt til Danmark da DHL ringte og fortalte at de hadde en pakke til meg. Jeg er veldig glad for at jeg fikk den før jeg reiste, det hadde vært litt kjipt om den kom når jeg var i Danmark. Jeg har ønsket meg denne bikinien i evigheter og nå har jeg den endelig!

Jeg syns at fargen er utrolig fin. Frakten tok bare 1 uke, noe som er veldig bra siden de frakter helt fra Australia. I tillegg får man den rett på døra. Den er veldig behagelig å ha på seg og stoffet er liksom sånn våtdrakt aktig hvis dere skjønner. Syns at alle bikiniene fra Triangl er dødsfine, skulle ønske jeg kunne få alle! Du finner alle bikiniene HER. Jeg har modellen winnie - arizona sunset som dere finner HER.

Har du noen bikinier fra triangl?

Hva syns du om bikinien?

reiser til danmark

et forsøk på ombré, men ble ikke så veldig fornøyd

Denne helgen har serriøst vært dødskjedelig. Jeg gjorde absolutt ingenting i går, og ikke særlig mye i dag heller. I morgen tidlig reiser jeg til Danmark og jeg er tilbake på onsdag. Det blir bare en liten tur. Jeg kommer ikke til å blogge før jeg er tilbake. Snakkes!

Skal du noe spesielt i påskeferien?

instagramfølg meg instagram, @celinejesk

wednesday

Hei! I går hadde jeg en ganske stressende dag på Nille. Alt godteriet skulle sorteres. I dag hadde vi fått inn utrolig mye varer, og det var helt fullt på lageret. 2 / 3 av alle varene står der fortsatt, for det tok litt tid å pakke ut alt. Heldigvis begynte jeg ikke før klokken 10 i dag, så det var deilig å sove 1 time ekstra, heh. Nå skal jeg se litt videre på Gossip Girl før jeg legger meg. Begynner å bli litt trøtt nå!

Hva har du gjort i dag?


Hvis du vil vinne en goodiebag til en verdi av ca. 5000 kr trykk HER!

antrekk - selskapsinglet h&m skjørt primark klokke glitter

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits