hits


new jacket

 

Jakke HER / sponset

Video: Oslo & 5sos konsert

5sos konsert

Heisann! På torsdag reiste jeg og Selina til Oslo som sagt, for å gå på 5sos konsert. Flyet gikk i tolv tiden, og så tok vi tog til Oslo spektrum og sjekket inn på hotell. Før konserten gikk vi på Egon og spiste, så gikk vi på tivoli før vi stilte oss i kø sånn en time før konserten begynte. I går gikk vi bare rundt og shoppet og sånt, før vi tok tog til gardermoen klokken 5. Kom ikke hjem før i sånn 10 tiden i går, og da pakket jeg bare ut og så den nyeste episoden av The Vampire Diaries. 

Hva gjorde du i går? 

tapas & tivoli

Hei! På torsdag hadde jeg min aller siste tentamen på hele ungdomsskolen, og jeg tror egentlig det gikk ganske fint til tross for at det var matte. Denne uken blir det bare en helt vanlig skoleuke, og det blir egentlig ganske rart fordi det er så lenge siden. 

I går var det jo fri siden det var 1. mai, og da var jeg på tivoli. Tivoliet er ganske lite, så hadde egentlig planer om å vente til det kom et større tivoli i byn, men så endte jeg opp med å dra likevel. Senere var det tapaskveld sammen med noen jenter, så det var veldig koselig. Vi spilte blant annet et spill som het Black Box, og jeg spiller veeeldig sjeldent brettspill så det var faktisk veldig gøy. 

Hva gjorde du i går? 

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!