today

sikkert den beste pizzaen jeg noen gang har smakt!

Heisann! Tiden har gått utrolig fort i dag! Vi var på stranden i elleve tiden og var tilbake i seks tiden. Kom hjem fra byen for en liten stund siden. Det var ganske overskyet i begynnelsen av dagen, men så ble det sol og da ble det jo så klart varmere også. 

Hva har du gjort i dag?♥

litt bilder fra kvelden

 

the beach

Som dere ser har det vært utrolig fint vær i dag, men så endret det seg og det begynte å regne. Så vi måtte gå hjem fra stranden i regnvær. Men det blir finere i morgen, og nesten 30 grader resten av uken. Dessutten flytter vi til Split i løpet av ferien, og der er det finere vær. Ellers har det jo egentlig vært en ganske fin dag med strålende sol. 

Hva syns du om bildene?

Har det regnet der du bor?

I Kroatia

Heisann! I dag er første dagen i Kroatia. Uheldigvis er det ikke så varmt ute, bare som en varm norsk sommerdag. Rundt 22 grader. Han mannen som eier leiligheten sa at det pleier å være 30 grader på kveldstid og at sånn som det var i går ikke er vanlig i Kroatia, og at det blir varmere etter i morgen. Så jeg satser på det! Men det er jo likevel utrolig fint vær og vannet er jo turkist! Gleder meg til å bade i det, det er jo forhåpentligvis ganske varmt i vannet.

Hva skal du i dag?

pakke pakke pakke

I dag har jeg egentlig bare pakket. Jeg reiser nemlig til Kroatia i morgen! Gleder meg! Det har jo nesten ikke vært varmt her i det hele tatt, mens nå kommer det jo til å være varmt hver dag! Vi skal bo i leilighet, og jeg er 90 % sikker på at det er nett der, så jeg tar med meg macen. Vi skal faktisk bytte leilighet i løpet av ferien, men tror det er nett i begge. 

Hvor skal du på ferie?


Jeg skal laste ned noen sanger, noen tips? 

de siste dagene

På søndag var jeg som sagt i besøk hos farmor og så var jeg der til tirsdag. På mandag var vi på kino og på tirsdag var jeg hos tannlegen, og etterpå var jeg litt i Åsane. 

Jeg stod opp for ca. en time siden og nå sitter jeg og ser på Gossip Girl. Jeg har sett episoden før på nettet da. I dag er det faktisk ganske fint vær, men jeg har litt ting jeg må gjøre inne, så jeg kommer nok ikke til å være særlig mye ute i dag.

Hva skal du i dag?♥

new in

skjorte // gina tricot

Hva har du gjort i dag?♥

hos farmor

Heihei! Akkurat nå er jeg hos farmor. Hun har hatt selskap fordi hun har bursdag. Jeg skal være her til tirsdag og i morgen skal vi mest sannsynlig på kino.

Disse bildene er egentlig tatt tidligere i uken. 

såpebobler 

grilling50mm f/1.8

På mandag kjøpte jeg denne 50mm linsen. Jeg har hatt speilrefleks i bare ett år og har vært fornøyd med den gamle linsen og hadde ikke planer om å kjøpe noen flere. Men så har jeg hørt så mye bra om denne, og siden den bare kostet 700 kr kjøpte jeg den. Jeg er ganske fornøyd med den. Man skulle tro den var dårlig på grunn av prisen, men det er den virkelig ikke!

Har du denne linsen?

innkjøp
antrekk

singlet gina tricot shorts spania øredobber gina tricot 

 

innkjøp

bik bok - 50 kr

bik bok - 50 %

Hadde litt problemer med å fokusere på det siste bildet, siden skjorten var så lang, hehe. Men dere får nok se den skikkelig en gang.

nye joggeskoPLL

Nå har jeg ventet i 2 mnd, og nå har jeg nettopp sett første episoden av Pretty Little Liars sesong 4. Jeg skal ikke avsløre noe for dere som ikke har sett den enda, men den var ikke like spennende som jeg hadde trodd. Det har vært så mange spørsmål om hva som er i bagasjerommet og nå har jeg endelig fått vite det, men det var egentlig ikke noe forferdelig. Nå avslørte jeg kanskje litt da, menmen. 

I dag skal jeg og mamma kjøre til vestkanten for å bytte noen joggesko, og så skal jeg i selskap til kusinen min!

Har du sett episoden / skal se?

Hva skal du i dag?

dagens antrekk

topp gina tricot skjørt gina tricot bandada tgr øredobber gina tricot

du kan forresten vinne 100 dollar som du kan bruke hos sheinside.com HER

kinoo

Hei! I det siste har det ikke skjedd så mye. På mandag hadde vi engelsk tentamen, på tirsdag hadde vi idrettsdag og i går hadde vi mattetentamen. Nå kjører jeg snart inn til byen for å gå på kino. BA spanderer kino billettene, og det gjør de hvert år. Så i dag skal alle avisbudene som har bestilt plasser gå på førpremien til Epic - Skogens Hemmelige Rike. 

Skal du se Epic når den kommer ut på kino?♥

 

antrekk

 antrekk

 bracelet

bildedryss

Dette er en stund siden, har ikke publisert det pga bloggpausen..

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits