bading & grilling

Hei! Nå er det lenge siden jeg har skrevet et vanlig hverdagsinnlegg, så det er vel på tide at jeg gjør det og oppsummerer litt fra uken. Jeg gjorde egentlig ikke noe spesielt på mandag og tirsdag, men på onsdag var jeg på hytten til Selina. Vi gikk ned på kaien og badet før vi solte oss på terassen. Senere, i 7 tiden, gikk vi ut i båt og badet et annet sted. Der var det mye varmere i vannet der.

På torsdag dro meg og Selina på nattåpent og så overnattet hun hos meg til fredagen. I går var jeg hos farmor og da grillet vi. Det var fint vær en stund før det begynte å regne, men det gikk fint siden vi satt under tak. 

Hva har du gjort i helgen? 

Hvordan er været hos deg? 

innkjøp - nattåpent

h&m 

bik bok

monki

layered drinkingredienser: isbiter, vannmelon og siesta. Du kan ta oppi hvilket brus du vil. 

dagens antrekk

 topp bik bok shorts h&m klokke glitter solbriller ukjent

let's go to the beach

Heisann! I dag har det vært nydelig vær så vi tok en tur på stranden. Det var ikke så veldig kaldt i sjøen, så jeg kom meg ganske lett uti. Etter det tok vi en tur til mormor. Håper alle har hatt en fin langhelg, det har i hvertfall jeg! 

Hva har du gjort i helgen?


 #strand #antrekk #outfit #sommer #bade #hund 

Jeg ville satt kjempe stor pris på om dere kunne klikket på en av linkene til Sheinside i DETTE innlegget!

innkjøp

shorts bik bok //  topp h&m (kjøpte også en i hvit)

topp bikbokkjole h&m 


Jeg ville satt kjempe stor pris på om dere kunne klikket på en av linkene til Sheinside i DETTE innlegget!

15 år i dag

Hei! I dag har jeg vært i byen med Selina oog jeg har bursdag i dag! Og det har heldigvis vært kjempe fint vær i dag. Jeg kjøpte et par ting som jeg kan vise dere i morgen eller en annen dag. 


Jeg ville satt kjempe stor pris på om dere kunne klikket på en av linkene til Sheinside i DETTE innlegget!

favoritter fra sheinside

Heisann! I det siste har jeg vært en del innpå Sheinside og sett på klær, fordi de har så utrolig mye fint! Jeg regner med at de fleste har hørt om Sheinside, men for dere som ikke har det så er det altså en nettbutikk som selger kjempe fine klær til en ganske rimlig pris. Jeg har plukket ut noen favoritter som jeg tenkte jeg skulle vise de til dere!

nr 1 HER // nr 2 HER // nr 3 HER // nr 4 HER // nr 5 HER // nr 6 HER // nr 7 HER // nr 8 HER // nr 9 HER

nr 1 HER // nr 2 HER // nr 3 HER // nr 4 HER

Hva syns du om klærne?  

Har du bestilt noe fra Sheinside før?   

juniikjolen er fra bik bok

Det har vært utrolig fint vær hele uken, og det passet jo kjempe bra siden vi har hatt langhelg. Men i morgen er det tilbake på skolen + jeg har engelsk tentamen. Og matte på tirsdag. 

På torsdag var jeg på kino og så Maleficent og den var faktisk mye bedre enn forventet. Anbefaler den! I dag har vi hatt selskap og feiret min og lille broren min sin bursdag. Han ble 4 år for en uke siden, og jeg blir 15 på lørdag. 

Les mer i arkivet » August 2016 » Juli 2016 » Juni 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits