parasailing

bilder fra vi parasailte i forrige uke

antrekk

home

Heisann! Nå er jeg hjemme igjen etter en uke i Tyrkia! Jeg kunne ikke blogge der nede fordi nettet var ganske treigt, så det er veldig deilig å endelig ha raskt internett. Jeg tok antrekks bilder en dag som jeg kommer til å poste i morgen, og så kommer jeg til å dele litt flere bilder med dere. Men nå skal jeg se den nyeste episoden av pll som jeg har ventet på å få se, så vi snakkes! 

sommerferieHei! På torsdag var det siste skoledag, og da var det også vitnemålsutdeling på kvelden. Det føles egentlig veldig rart å være ferdig med ungdomsskolen, fordi de 3 årene har gått så sinnsykt fort, og det føles som om det var i går jeg begynte i 8. klasse. Kommer til å savne klassen og lærerne kjempe mye! 

I dag har jeg pakket og sånt, fordi vi reiser til Tyrkia i kveld. Vi skal straks spise pizza og pakke helt ferdig, så drar vi. Gleder meg til å få litt fint vær etter det stygge været som har vært her. Jeg skal nesten ikke være hjemme i sommer, og det er jeg egentlig glad for fordi det ser ikke ut til at det blir noe sommer her. 

Hva er dine planer for sommeren? 

the perfect jumpsuit

jumpsuit HER // sponset

litt nytt

genser fra bikbok

topp - bursdagsgave

genser fra pimkie

topp fra pimkie

genser fra pimkie

topp fra h&m

denim

jakke HER

sweet 16

bilde fra forrige uke da jeg var i bursdagsbesøk

Hei! Tenkte jeg skulle skrive et kort innlegg og fortelle dere at jeg fyller 16 år i dag! Jeg har vært på kino og sett The Longest Ride, som jeg syntest var veldig bra, anbefaler den! Det har vært utrolig stygt vær i dag, noe som selvfølgelig er litt kjipt, men jeg merket jo ikke noe til det når jeg satt inni kinosalen uansett. Ellers er det tilbake på skolen i morgen, hvor vi ikke kommer til å gjøre noe spesielt siden vi er ferdig med alle eksamenene, men etter skoletid har jeg planer om å øvelseskjøre litt siden jeg endelig er 16 og har tatt trafikalt grunnkurs! 

favourite jumpsuits from romwe1. HER   2. HER   3. HER   4. HER   5. HER   6. HER

#jumpsuits #romwe #summer #clothes #playsuits

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits