hits


parasailing

bilder fra vi parasailte i forrige uke

home

Heisann! Nå er jeg hjemme igjen etter en uke i Tyrkia! Jeg kunne ikke blogge der nede fordi nettet var ganske treigt, så det er veldig deilig å endelig ha raskt internett. Jeg tok antrekks bilder en dag som jeg kommer til å poste i morgen, og så kommer jeg til å dele litt flere bilder med dere. Men nå skal jeg se den nyeste episoden av pll som jeg har ventet på å få se, så vi snakkes! 

sommerferieHei! På torsdag var det siste skoledag, og da var det også vitnemålsutdeling på kvelden. Det føles egentlig veldig rart å være ferdig med ungdomsskolen, fordi de 3 årene har gått så sinnsykt fort, og det føles som om det var i går jeg begynte i 8. klasse. Kommer til å savne klassen og lærerne kjempe mye! 

I dag har jeg pakket og sånt, fordi vi reiser til Tyrkia i kveld. Vi skal straks spise pizza og pakke helt ferdig, så drar vi. Gleder meg til å få litt fint vær etter det stygge været som har vært her. Jeg skal nesten ikke være hjemme i sommer, og det er jeg egentlig glad for fordi det ser ikke ut til at det blir noe sommer her. 

Hva er dine planer for sommeren? 

denim

jakke HER

sweet 16

bilde fra forrige uke da jeg var i bursdagsbesøk

Hei! Tenkte jeg skulle skrive et kort innlegg og fortelle dere at jeg fyller 16 år i dag! Jeg har vært på kino og sett The Longest Ride, som jeg syntest var veldig bra, anbefaler den! Det har vært utrolig stygt vær i dag, noe som selvfølgelig er litt kjipt, men jeg merket jo ikke noe til det når jeg satt inni kinosalen uansett. Ellers er det tilbake på skolen i morgen, hvor vi ikke kommer til å gjøre noe spesielt siden vi er ferdig med alle eksamenene, men etter skoletid har jeg planer om å øvelseskjøre litt siden jeg endelig er 16 og har tatt trafikalt grunnkurs! 

favourite jumpsuits from romwe1. HER   2. HER   3. HER   4. HER   5. HER   6. HER

#jumpsuits #romwe #summer #clothes #playsuits

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!