kiino

¨Heii! I dag dro jeg og Selina til byen for å gå på kino. Det regnet utrolig mye når vi kom dit. Men når filmen var ferdig hadde det sluttet å regne, og det har ikke regnet siden, heldigvis. Vi så forresten Grusomme Meg 2. Neste gang jeg skal på kino blir det vel for å se This Is Us. Gleder meg såå mye til å se den!♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Har du vært på kino i det siste?

Har du sett grusomme meg 2 før?

birds

litt bilder fra dagen

Hei! I dag har jeg vært i selskap til tanten min, som hadde bursdag i går. Jeg har overnattet hos Selina fra i går, og jeg skal sove her til i morgen også. 

Hva har du gjort i dag?♥

Har du vært i selskap i det siste?♥


#bildedryss #bilder #outfit #antrekk #neglelakk #negler #selskap #besøk

hos selina

Heisann! I dag har jeg gått med avisen og alt det vanlige, og nå er jeg hos Selina. Vi har badet i boblebadet i regnværet, og nå skal vi se Taken 2. 

Hva har du gjort i dag?♥

Regner det hos deg?♥

antrekk

 

smykke glitter singlet new yorker bukse gina tricot ring glitter 


#antrekk #outfit #sommer #sol 

ny bukse

grilling

Det er jo utrolig fint vær nå for tiden, så det er nok mange som griller!

Har du grillet i dag?♥


#bilder #grilling #sommerkos #sommer

en dag i Bergen

Hva syns du om bildene?♥

Hva har du gjort i dag?♥

sunny day

Hei! I dag har jeg gått med avisen, noe jeg ikke har gjort på 3 uker. For jeg har jo vært på ferie. Det var utrolig dårlig salg, menmen. I dag er det kjempe fint vær, og i morgen blir det enda finere. 

Hva skal du i dag?

torsdag

Hei! I dag har jeg vært i Åsane. Kjøpte en bukse, som jeg skal vise dere i innkjøps videoen fra Kroatia. Jeg spilte den inn i dag, må bare laste den opp på youtube. 

Hva har du gjort i dag?♥

spørsmål

Heisann! Tenkte jeg skulle svare på noen veeeeldig få spørsmål. Siden jeg nesten aldri får spørsmål har jeg ikke ukens spørsmål. Disse spørsmålene er bare noen få jeg har fått den siste tiden.

Hvor er buksen fra? Den er fra Bik Bok, men jeg tror ikke de selger den lenger.  

Hvor i Kroatia var du? Jeg var i Trogir først og så flyttet vi til Split. 

Hvor mye betalte du for skjorten? 150 kr på tilbud. 

Hvor har du kjøpt dip dye toppen? Den kjøpte jeg på Oasis.

Vet du om noen som driver med gratis bloggdesign? Du kan bare søke etter det på google så finner du nok mange blogger som lager gratis design!

Hvilket kamera har du? Jeg har Canon Eos 1100d. 

Hvor ser du på Pretty Little Liars? Jeg ser det på enten cucirca.com eller vodly.to som er den nye nettsiden til 1channel.ch. 

Hvor er armbåndet fra? Ebay.

slenger med et bilde jeg tok på vei til Kroatia

Jaa, som sagt var det veldig få spørsmål! Nå skal jeg se en film eller noe, og så snakkes vi i morgen. 

hjemme i kalde Bergen

en liten outfit ♥♥

Heei! Jeg savner varmen såå mye, men det er utrolig deilig å være hjemme igjen! Norsk mat, rommet mitt, dusjen og norsk juice! Jeg har serriøst savnet juice, for den i Kroatia smakte vann. Det første jeg så når jeg ankom Bergen i går kveld var så klart regn. Men det kom ikke akkurat som et sjokk. Men heldigvis blir det kjempe fint vær i hele neste uke!

Hva har du gjort i dag?♥

siste kvelden

Heisann! Dette er den siste kvelden i Kroatia. Nå driver vi og pakker, men jeg er egentlig så og si ferdig. I morgen skal vi på City Center One igjen, og så skal vi kjøre herfra til flyplassen i fem tiden. Vi lander i halv tolv tiden i morgen kveld. Det blir deilig å komme hjem igjen til en god seng og en dusj som faktisk funker! Men så kommer jeg så klart til å savne det fine været. Hjemme i Norge regner det jo. Nå skal jeg i laste ned noen sanger til flyturen, og så snakkes vi på onsdag!

Skal du reise med fly i morgen?

Hva skal du i morgen?

to portretter

nei, er ikke naken, hehe

antrekk
antrekk - 100713

Tok bildene for to dager siden, så innlegget kom vel litt sent. 

 

beach life

Heisann! I dag startet jeg dagen med hamburger til frokost. Måtte jo gjøre det en gang også. I tillegg er det en hamburger her nede som er dødsgod! Vi gjør ikke på så mye, vi er bare på stranden og så går vi ut og spiser etterpå, så jeg har ikke så mye å fortelle egentlig. Syns at dagene på stranden begynner å bli litt kjedelige. Det er så forferdelig mange folk på stranden og vi kan nesten ikke bade uten å risikere å få en ball i hodet. Det tordnet litt i sted, og jeg hadde ikke særlig lyst til å være på stranden lenger, så da gikk jeg og lille søsteren min hjem. Nå kom de andre akkurat inn, så når de er ferdige med å dusje går vi og spiser. 

Hva har du gjort i dag?

Er du på ferie nå?

Bacvice Beachhjemmelaget dessert

 

drar til Split


Jeg reiser til Split nå og dette er egentlig et forhåndskrevet innlegg. Vi skal kjøre i en halvtime, og så skal vi bare bytte og gå ned på stranden i Split. Gleder meg til å komme der! Det er blant annet et stort kjøpesenter der, og det blir godt å komme seg litt inn i byen. 

Hva skal du i dag?♥

Er du på ferie nå?♥

firfisle

sunsetantrekk


bildedryss

Det er jo nesten umulig å ikke ta bilde når man får en så god dessert! ♥

antrekk
gårsdagens antrekk

singlet bik bok shorts gina tricot 

stranden nextbilder

sjekk den lille sitronen!Hvem liker vel ikke mat bilder?♥ ♥ ♥

Hva har du gjort i dag da? ♥

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits