hits


summerdays 

bildedryss

København

Heisann! Nå er det en stund siden jeg har blogget! Jeg har jo bare blogget en gang siden jeg reiste fordi nettet har vært så dårlig. Det har jo heller ikke vært nett på alle campingplassene vi har vært på. Men på denne campingplassen er det kjempe raskt nett, så jeg fikk endelig lastet opp noen bilder!

københavn

Hei! Nå sitter jeg i København og blogger og endelig er internettet bitte litt raskere. I går funket det nesten ikke i det hele tatt. På mandag kjørte vi fra Oslo til Sverige og så campet vi på Ullared, og så tok vi båt til København på onsdag. Når vi kom fram på onsdag dro vi på tivoli og i går dro vi på shopping. Campingplassen er såå fin! 

 

Tivoliet var kjempefint, som dere kan se på bildet over. Det var liksom en park med mangen restauranter og en del karuseller selvfølgelig. Jeg hadde egentlig flere bilder å vise men det går nesten ikke an å laste opp bilder så jeg viser de senere!

pakking

 

følg meg på instagram, @celinejesk

Heisann! Jeg tenkte det var på tide med litt blogging nå, det er jo fem dager siden sist. Selv om jeg har mye tid til å blogge skjer det liksom aldri. Jeg har faktisk bare brukt kameraet en gang de siste to ukene! Men uansett, på søndag overnattet jeg hos Selina og på mandag gikk vi på kino. Vi så 22 Jump Street. Jeg gledet meg veldig mye til å se om den var bedre enn 21 Jump Street, og det syns jeg den var. Den var litt morsommere. 

Nå driver jeg og pakker for i morgen drar jeg. Jeg skal på campingtur så det blir mye kjøring til forskjellige land. Og siden vi skal kjøre så langt hadde jeg virkelig satt pris på litt musikktips!

hos farmor

Heisann! I går hadde jeg time på brilleland for å sjekke synet, så da tok jeg buss til byen sammen med Sidra, og etterpå gikk vi bare rundt i byen. I dag måtte jeg til tannlegen klokken 11, bare sånn vanlig sjekk. Det er godt å få det overstått og slippe å tenke på at jeg skal til tannlegen og sånt midt i sommerferien. Nå er jeg hos farmor og her skal jeg være til fredag!

gammelt upostet bilde fra bursdagen min

Hva har du gjort i dag? 

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!