hits


ny kjole fra romwe

kjole HER

Hei! I går kom jeg hjem etter 4 uker på campingtur! Vi kjørte først til Sverige, til Ullared, og deretter tok vi båt til Gdansk i Polen før vi kjørte videre til Tyskland og Danmark. På tirsdag tok vi en 3 timers båt fra Danmark til Kristiansand og var fremme i tolv tiden. Og i går kjørte vi hele veien fra Kristiansand hjem til Bergen, fra klokken halv 10 på morgenen og kom hjem klokken 9 på kvelden. Jeg ble syk på lørdag og hadde akkurat blitt ganske bra igjen på tirsdag da vi skulle ta båt, men i går da vi skulle kjøre alle de timene ble jeg plutselig verre enn det jeg hadde vært, så det var kjipt. Vet ikke hvorfor, og i dag er jeg helt fin, så det var egentlig ganske merkelig, og det gjorde selvfølgelig kjøreturen 10 ganger verre. Nå skal jeg i hvertfall se den nyeste episoden av PLL og teen wolf!

polenHei! Nå sitter jeg på en camping plass i Polen, og det er veldig lenge siden jeg har blogget fordi jeg har ikke hatt bra nok nett. Har heller ikke tatt noen bilder så jeg måtte bare bruke noen gamle Iphone bilder i dette innlegget. Jeg glemte faktisk helt å blogge før jeg reiste på campingtur for en uke siden. Vi kjørte i hvertfall til Sverige, og dro på Ullared. Og i går tok vi båt fra Sverige til Polen. I dag har vi vært på et senter, og jeg kjøpte et par ting som jeg tenker å vise i en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem, noe som er en god stund til. Vi skal være en stund her i Polen, og så tror jeg vi skal kjøre til Tyskland og videre til Danmark. 

Hva har dere gjort i det siste?

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!