ny genser

antrekk

pictures

 

dårlig kvalitet fordi jeg laste de ned fra facebook..

Hva har du gjort i dag?


#bilder #sommer #sol

første skoledaag

 

Heisann! I dag var første skoledag! Det føltes skikkelig rart å være på skolen igjen, etter to måneder med ferie. Etter middag drar jeg og Zofia til Åsane. Vi skal ha jobbdag på mandag, så vi må finne et sted vi kan jobbe!

Hva skal du i dag?♥

helgen

Heisann! På fredag var jeg på kino med Selina. Vi så monsteruniversitetet, hehe, den var faktisk ganske gøy! Selina har overnattet hos meg i natt, og nå har jeg nettopp gått med avisen. 

Hva har du gjort i helgen?♥

antrekk

 

breakfast
piggsvinblue eyesnytt til rommet

Det skal være telys oppi den første tingen, og den siste. 

Jeg tror forresten jeg skal lage en ny rom video. Den forige var på en måte så mørk og kjedelig. Og jeg lagde den jo i januar, så jeg har fått litt nye ting. 

Hva syns du?♥

friday night

Heeei! I dag har jeg ikke gjort særlig mye. Jeg har vasket rommet, lagd enda en sløyfe, kost litt med katten. Jeg har fått noen nye ting til rommet i dag som jeg viser dere i morgen tidlig. 

Hva har du gjort i dag?♥


#hverdag #bilder

DIY: Hvordan lage sløyfer

    09.08.2013+kl.14:46+ DIY

Det eneste som gjenstår nå er klemmen! Da limer du klemmen på baksiden, helst en sånn klemme som jeg viser på første bildet. De får du kjøpt på Panduro. Jeg tror det kostet 40 kr for 4 stk. 

Jeg håper du likte dette innlegget, og at du skjønte det! ♥

Skal du lage din egen sløyfe?♥

Hva syns du om sløyfen?♥


#DIY #sløyfer 

en dag med soool

bilder fra i går

I dag har det faktisk vært utrolig fint vær! Det var jo fint vær i går også da, men i dag var det varmt i tillegg. Jeg har i hvertfall vært på hytten til Selina i dag, og der badet vi og litt sånt. Det var utrolig kaldt i vannet! Bortsett fra det har jeg bare solt meg.

Hva har du gjort i dag?♥

Hvordan er været hos deg?♥


#hverdag #bilder #antrekk #outfit

lille pusekatt

See så nydelig!

 

tirsdag kveld

Heisann! Nå sitter jeg her med Selina, som skal overnatte her en natt til. Nå driver jeg å skriver ønskeliste til London turen. Jeg drar til London i høstferieeen!♥ Jeg vet det er en god stund til, men jeg gleder meg så enormt mye! Jeg har vært i London en gang før, men da visste jeg nesten ikke om noen butikker og jeg kjøpte nesten ingenting, så det blir mye bedre denne gangen.

Hva har du gjort i dag?♥

Har du vært i London før?♥

besøøkHeisann! Nå er Selina her, og hun har overnattet hos meg siden søndag. I går gjorde ikke vi så mye, vi spilte bare litt monopol og så film og sånt. Jeg tror jeg skal få laget et innlegg om hvordan man lager sånne sløyfer som jeg viste dere i forige innlegg denne uken. Jeg vet ikke helt når, men forhåpentligvis før helgen!

Hva gjorde du i går?♥


#hverdag #bilder 


DIY - sløyfer


Lagde begge to denne uken.

Hva syns du?♥

Har du lagd sløyfer noen gang?♥


Forresten, følg meg på weheartit HER! 

bildedryss fra bryllupet

antrekk - bryllup

kjole new yorker ring spania øredobber glitter sløyfe laget selv

Heii! I dag har jeg vært i bryllup til kusinen min! Eller jeg var der bare i vielsen da, derfor er jeg hjemme ganske tidlig. Jeg har ikke rukket å se gjennom bildene enda, fordi jeg må skynde meg litt, men det kan hende jeg legger ut noen av de senere.

Hva gjør du i dag?♥

Hva syns du?♥


#antrekk #outfit #bilder #hverdag

ny lue

 

 

bik bok

Hva syns du?♥


#new in #innkjøp #bilder

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits