antrekkgenser gina tricot bukse gina tricot klokke glitter

video: upside down french braid

lately through my phone

Heisann! Bloggingen har vært utrolig dårlig i sommer fordi jeg hele tiden har glemt bloggen og jeg har ikke rørt kameraet siden jeg kom hjem for en uke siden. Derfor har jeg bare iphone bilder å vise dere akkurat nå. 

I går begynte skolen igjen og selv om sommeren har gått sinnsykt fort er jeg litt glad for å være tilbake på skolen. Syns det er litt rart å begynne på en torsdag, men samtidig er jeg glad for at det bare er to dager skole og så helg. I dag har jeg vært i byen med Selina. Vi kom hjem i halv elleve tiden, og nå skal jeg gå og legge meg. Stod jo tross alt opp klokken syv i dag, så er ganske trøtt. 

Hva har du gjort i dag? 

Har du begynt på skolen?

video: innkjøp fra forskjellige land

Her er innkjøpene fra campingturen!

hjemme

litt bilder fra den siste tiden

Hei! Nå er jeg endelig hjemme igjen! Det er såå deilig å være hjemme etter å ha kjørt i to dager nå. Kom hjem i syv tiden i dag, og da måtte vi bare pakke ut av campingvognen. Så nå er jeg ganske trøtt og det skal bli deilig å sove i min egen seng i natt! 

Siden sist jeg blogget har vi vært på shopping i Tyskland, vært i Legoland og Fårup Sommerland og så har vi så klart badet. Jeg har kjøpt en del ting så det kommer innkjøpsvideo om 1-2 uker. 

Hvor har du vært på ferie i sommer? 

Les mer i arkivet » August 2016 » Juli 2016 » Juni 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits