guinea pig

I går kjøpte vi marsvin, så nå har vi to nye dyr i huset!  

summerdays

Hei! Denne uken har det vært utrolig fint vær her i Bergen, og det har det sikkert de fleste andre steder i Norge også. På mandag var jeg ute og øvelseskjørte litt, etter min første skoledag på vidergående. På tirsdag var jeg bare hjemme og solte meg og trente litt, og i går var jeg i Åsane. I dag har jeg ikke gjort så mye, har sett litt på 90210 fordi det er såå lenge siden jeg har sett på det og nå tenkte jeg å øve litt til en prøve jeg skal ha i morgen. Vi får ikke karakter eller noe, men tenkte å øve litt uansett siden det tross alt er en prøve.

Er det fint vær hos deg? 

Har du gjort noe spesielt denne uken? 

todays outfit


topp monki shorts bikbok

antrekk: første skoledag

Heisann! I dag var det tilbake på skolen etter en 8 ukers ferie! Jeg begynte på vgs i dag, på service og samferdsel linjen. Dette blir nok ganske annerledes enn ungdomsskolen, fordi det er veeldig mangen fag jeg ikke skal ha lenger. I tillegg skal jeg bare ha 4 skoledager i uken, og 1 dag på utplassering. I dag sluttet jeg halv 11, og det var jeg veldig glad for fordi jeg er ganske trøtt i dag, selv om jeg egentlig var forberedt på å være på skolen i mangen timer. 

Har du vært på skolen i dag? 

Har du begynt på en ny skole? 

antrekk

Kimono ---> HER <---


 #antrekk #kimono #romwe #outfit #sommer

olympus

I går kjøpte jeg dette kameraet, som serriøst er det fineste kameraet jeg noen gang har sett! Jeg har ønsket meg det en god stund, men har ikke kjøpt det fordi jeg syns prisen har vært litt for høy, men etter å ha sett så og si alle videoene som fins om dette kameraet, og lest mye om det, så tenkte jeg at det var verdt det. Det er fint å ha et så lite kamera som faktisk får plass oppi en liten veske, i stedet for speilrefleks, fordi det gidder jeg aldri å ta med meg noen steder. Det er såå mye jeg elsker med dette kameraet, og kanskje jeg skriver et litt lengre innlegg om det senere når jeg har testet det ut skikkelig! 

innkjøp

shorts fra bikbok

bukse fra bikbok

topp fra bikbok

genser fra bikbok

through my phone@celinejesk

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits