pause

    16.09.2013+kl.19:05+ Blogg

Heei! I helgen har jeg ikke gjort noe spesielt og jeg hadde absolutt INGENTING å fortelle, derfor blogget jeg ikke. Ute regner det så jeg er stortsett inne hele tiden. Og siden jeg ikke har noe inspirasjon eller blogglyst tar jeg en pause. Jeg tror jeg blir borte i kanskje 2-3 uker, men om 3 uker er det jo høstferie og da reiser jeg bort og kommer ikke til å blogge så det kan godt hende at det plutselig går 4 uker før jeg er tilbake. Men ja, satser på å begynne igjen om kanskje sånn 2 uker, fordi da er det ikke så lenge til høstferien og sånt og da har jeg forhåpentligvis litt blogglyst. 

Jeg gidder liksom ikke å blogge bare for å holde statistikken oppe, når jeg bare kan ta en pause og forhåpentligvis få den opp igjen når jeg begynner igjen. 

Snakkes!♥♥

det vanlige

Heii! Jeg har faktisk INGENTING å blogge om, fordi jeg gjøre stortsett bare det samme hele uken, som er å gjøre lekser og trene. Det var det jeg gjorde i går, og det skal jeg gjøre i dag også. Selv om det frister veldig lite å gjøre lekser akkurat nå. På tirsdag var jeg som sagt på kino og så This Is Us, og den var såå herlig! Det føltes ut som om du var på konsert med de og den var bare helt fantastisk! 

Hva skal du i dag?♥

Har du vært på kino i det siste? Hvilken film så du?♥

mandagen

Heii! I dag har jeg gjort en god del lekser og litt sånt og så har jeg passet lille broren min. Nå skal jeg sitte i sofaen resten av kvelden, og se ungkarskvinnen når det begynner. Noen andre som føler med på det? Det er såå gøy! I morgen kommer jeg mest sannsynlig ikke til å blogge, fordi med en gang jeg kommer hjem fra skolen må jeg bare løpe ned på busstasjonen! Jeg skal på kino med Selina for å se This Is Us. Skulle gjerne sett den på fredag, men det passet ikke.

Følger du med på ungkarskvinnen?♥

Har du sett This Is Us, i så fall hva syns du om den?♥♥

Hva har du gjort i dag?♥


#hverdag #bilder

cupcakes

bildedryss - bursdag

gaven fra meeg, det er lille søsteren min som har bursdag altså, hun fyller 10 år
#bilder #bildedryss #bursdag

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits