høst lookantrekk


genser gina tricot skjørt h&m sko converse

bergen at nighten favoritt denne høsten

Da jeg var i Polen i sommer kjøpte jeg denne leppestiften fra NYX. Det er vel egentlig litt feil å kalle det for en leppestift, for det er jo ikke det, og det er heller ikke en lipgloss. På NYX sin side har de skrevet "Neither lipstick nor lip gloss, this matte lip cream is a new kind of lip color that goes on silky smooth and sets to a matte finish", og det er grunnen til at jeg elsker den. Det ser ut som en lipgloss, er lett å påføre, men det føles ikke som en lipgloss. Den er ikke klissete sånn som en lipgloss ofte er, og i tillegg er den matt, noe jeg elsker. Det er en ganske dyp rødfarge, men hvis du bare påfører ett lag blir den ikke så mørk. Bildet nederst til høyre er fra et annet innlegg hvor jeg hadde på meg denne "leppestiften"Fargen heter forresten Copenhagen, og det fins mange andre farger som jeg definitivt kommer til å kjøpe!

Har du prøvd en av NYX sine "soft matte lip cream"? 

4 høstplagg fra SheIn

    15.09.2015+kl.18:37+ Blogg


1. HER  2. HER   3. HER   4. HER

ny kjole

kjolen er fra Gina Tricot

L.A. Candy

Hei! Dagen i dag startet selvfølgelig med å gå på skolen, og om mandagene og tirsdagene slutter vi på skolen halv 4, så det er to lange skoledager i forhold til det jeg var vant med, men i dag skulle jeg til tannlegen så da slapp jeg de to siste timene. Etter jeg hadde vært hos tannlegen gikk jeg innom noen butikker, og hadde ikke planer om å kjøpe noe men endte likevel opp med en kjole fra Gina Tricot, som jeg kan vise i morgen. Jeg kom hjem i 5 tiden, og da gikk jeg rett ut og jogget!

Etter tannlegetimen gikk jeg også innom biblioteket for å levere tilbake en bok. Jeg ble nettopp ferdig med å lese Alligiant, som er den siste boken i Divergent serien. Jeg liker filmene veldig godt, men har ikke lest noen av de andre bøkene, men tenkte likevel at jeg kunne lese den siste. Må si jeg ble litt skuffet over hvordan boken endte, men skal ikke spoile noe for dere som ikke har lest den. Da jeg leverte boken tilbake lånte jeg tre av Lauren Conrad sine bøker, som jeg i over et år har tenkt på å lese. Så i dag lånte jeg dem endelig! Kanskje jeg skriver et eget innlegg om dem senere, etter at jeg har lest dem. 

Har du lest noen av Lauren Conrad sine bøker?

Hva har du gjort i dag? 

kort skoledag

Hei! I dag sluttet jeg på skolen klokken halv 10 fordi om onsdagene skal vi egentlig være på utplassering i en bedrift, så vi har brukt onsdagene på å forberede oss til det og skrive søknad og CV. Jeg ble ferdig med alt forrige onsdag og fikk levert søknad, så jeg hadde egentlig ikke noe å gjøre på skolen, siden vi da ikke har fag om onsdagene. Noen har allerede komt seg ut i bedrift, så jeg satser på at jeg begynner å jobbe et sted neste onsdag. 

Så langt i dag har jeg vært ute og jogget og trent styrketrening, og spist salat til lunsj mens jeg så på the Kardashians. Senere i dag skal jeg ut og øvelseskjøre!

Hva gjør du på i dag? 

iskaffe

Hei! I dag prøvde jeg ut en oppskrift på iskaffe, fordi jeg fikk plutselig veldig lyst på sånn iskaffe fra Tine, så da tenkte jeg at jeg skulle prøve å lage en iskaffe selv og få den til å smake så likt som mulig. Jeg liker ikke helt ren kaffe, så jeg var litt redd for at den skulle smake alt for mye kaffe, men det gjorde den faktisk ikke. Jeg trodde egentlig ikke at jeg kom til å like den, men det gjorde jeg faktisk, så tror jeg kommer til å lage denne en del fremover! 

Liker du kaffe? 

Pleier du å lage iskaffe? 

messe

Heisann! Nå er det en stund siden jeg har blogget, så tenkte det var på tide. I helgen har jeg vært og jobbet på "gjør din bolig bedre" messen, så denne helgen har vært ganske travel. I dag har vi hatt besøk fordi søsteren min hadde bursdag på torsdag, og ellers har det ikke skjedd så mye. 

Hva har du gjort i helgen? 

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits