hits


høst look

 


 

antrekk


genser gina tricot skjørt h&m sko converse

bergen at nighten favoritt denne høsten

Da jeg var i Polen i sommer kjøpte jeg denne leppestiften fra NYX. Det er vel egentlig litt feil å kalle det for en leppestift, for det er jo ikke det, og det er heller ikke en lipgloss. På NYX sin side har de skrevet "Neither lipstick nor lip gloss, this matte lip cream is a new kind of lip color that goes on silky smooth and sets to a matte finish", og det er grunnen til at jeg elsker den. Det ser ut som en lipgloss, er lett å påføre, men det føles ikke som en lipgloss. Den er ikke klissete sånn som en lipgloss ofte er, og i tillegg er den matt, noe jeg elsker. Det er en ganske dyp rødfarge, men hvis du bare påfører ett lag blir den ikke så mørk. Fargen heter forresten Copenhagen, og det fins mange andre farger som jeg definitivt kommer til å kjøpe!

Har du prøvd en av NYX sine "soft matte lip cream"? 

4 høstplagg fra SheIn

    15.09.2015+kl.18:37+ Blogg


1. HER  2. HER   3. HER   4. HER

L.A. Candy

Hei! Dagen i dag startet selvfølgelig med å gå på skolen, og om mandagene og tirsdagene slutter vi på skolen halv 4, så det er to lange skoledager i forhold til det jeg var vant med, men i dag skulle jeg til tannlegen så da slapp jeg de to siste timene. Etter jeg hadde vært hos tannlegen gikk jeg innom noen butikker, og hadde ikke planer om å kjøpe noe men endte likevel opp med en kjole fra Gina Tricot, som jeg kan vise i morgen. Jeg kom hjem i 5 tiden, og da gikk jeg rett ut og jogget!

Etter tannlegetimen gikk jeg også innom biblioteket for å levere tilbake en bok. Jeg ble nettopp ferdig med å lese Alligiant, som er den siste boken i Divergent serien. Jeg liker filmene veldig godt, men har ikke lest noen av de andre bøkene, men tenkte likevel at jeg kunne lese den siste. Må si jeg ble litt skuffet over hvordan boken endte, men skal ikke spoile noe for dere som ikke har lest den. Da jeg leverte boken tilbake lånte jeg tre av Lauren Conrad sine bøker, som jeg i over et år har tenkt på å lese. Så i dag lånte jeg dem endelig! Kanskje jeg skriver et eget innlegg om dem senere, etter at jeg har lest dem. 

Har du lest noen av Lauren Conrad sine bøker?

Hva har du gjort i dag? 

iskaffe

 

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!