outfit

 

see så glatt det er ute da

 

a winter morning

Er det snø der du bor? 

T.G.I.F

Er så glad det er helg nå, så man slipper å tenke på skolen og lekser! Men syns at denne uken har gått veldig fort da. Nå har jeg nettopp dusjet og sminket meg, og nå skal jeg spise litt. Skal i bursdags besøk til Zofia litt senere, så må spise litt så ikke jeg sulter i hjel til vi skal spise i besøket. 

 


naaam♥

Hva skal du i dag?

 

 

antrekk - 17.10.12

ring spania armbånd spania bukse cubus singlet b.young, tror jeg øredobber glitter

 

hvordan lage frappuccino

Fikk spørsmål om jeg kunne ha ett innlegg om hvordan man lager frappuccino, så tenkte jeg skulle gjøre det. Første gang jeg lagde frappuccino var det fordi jeg fant en oppskrift på bloggen ssbk.blogg.no, og da ville jeg prøve å lage det. 

 

DU TRENGER: Vanilje is, oboy, kaffe og isbiter.

 

HVOR MYE DU TRENGER:

Isbiter: Det tar jeg alltid oppi mikseren først. Jeg pleier å ta oppi 6-7 isbiter. Jeg putter alltid oppi litt vann etter at jeg har tatt oppi isbiter for at det ikke skal være så veldig mye å blande. 

Vanilje is: Det er det neste jeg putter oppi. Jeg liker å ha frappuccinoen litt tykk. Ikke veldig tykk, men sånn passe, sånn som de selger den på Starbucks. Så da tar jeg bare oppi masse is, blander det sammen, og ser hvor mye det blir, så kan det hende jeg tar litt og litt mer oppi. Kan ikke hive så mye oppi med en gang heller, siden jeg ikke har så mye flytende oppi, og da blir det vanskelig å blande. Størrelsen på glassene har jo mye å si for hvor mye is du putter oppi, også hvor mye kaffe du putter oppi. Når jeg lager dette lager jeg til to sånne glass som du ser på bildet under. Så hvis du skal ha mye mindre glass bare tar du litt mindre kaffe og is oppi. 

Oboy: Jeg pleier å ta ca. 5 teskjeer med oboy oppi, kommer an på om du vil ha masse kaffe smak og lite sjokolade smak, eller omvendt. 

Kaffe: Bare lag en vanlig kopp med kaffe og så heller du litt oppi, og så kan du sikkert smake litt med en skje og se om du vil ha mer oppi.

 

 

 

bilder fra bursdagen

 

Hva har du gjort i dag?

Har du vært i selskap i dag?

today

I begynnelsen av dagen var jeg ute med Sidra, og filmet litt og sånt. Etterpå var jeg med Madeleine og Zofia. I morgen er det siste dagen man kan sove lenge, og så må vi på skolen igjen. Uken har gått så fort! Hva har du gjort i dag / skal gjøre i kveld?

outfit - 11.10.12 bukse cubus genser vera moda singlet cubus 

 

høstbilder

se så fint, solen skinner i vannet

 

sminke jeg bruker i hverdagen

Pudder

Concealer fra Kicks

Mascara, selges på Cubus og Lindex, anbefaler den! 

god morgen!

Image and video hosting by TinyPic

 

søndag

Så langt har jeg ikke gjort noe i dag. Pleier stortsett aldri å gjøre noe om søndagene. Senere i dag skal jeg endten være med Zofia tror jeg, eller så tror jeg at jeg skal ut på hytten til Selina. Det er så deilig med fri nå. Å vite at man ikke skal på skolen i morgen, eller resten av uken. Julebruus♥♥ 

Hva skal du i dag?

 

pictures

Hva syns du om bildene?

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits