ukens spørsmål

Hvor kjøpte du baby lips lipsylene? Jeg kjøpte de på Boots i London.

Hvor så du Pretty Little Liars episoden? Jeg pleier å se på swefilmer.com fordi der kan man se med svensk eller dansk tekst, men den var ikke komt ut der enda så jeg så på vodly.to, men du kan også se på cucirca.com.

Hvor er den røde cardiganen fra? Primark.

Hvor er genseren fra? Select.Hvilket canon kamera har du? Canon Eos 1100D.

Hvilken er din favoritt? Hva går du ikke ut av døra uten? Klarer ikke å velge en ting, så det må bli pudderet, concealeren og eos. I det siste har jeg hatt meg med eos hele tiden, fordi det har begynt å bli litt kaldt ute og sånt. 


Når tok du bildene? Jeg tok de når jeg var i London Zoo. link til innlegget

 

Noe du lurer på til neste gang?♥

favoritt leppeprodukter

1. Baby lips cherry me 2. Baby lips 3. Barry M 4. Mac Viva Glam V 5. Eos

Til dere som aldri har sett den leppestiften fra Barry M, den blir ikke grønn på leppene!


Nå kan du få en 15% rabattkode på BliVakker.no. Trykk HER for å komme til rabattkoden. Den går ut om 3 dager, skynd dere!

makeupbig ben

 

butterflies

home sweet home

Heisann! Da var jeg hjemme igjen. Jeg landet i halv tolv tiden i går. Som dere sikkert kan tenke dere ble det mest shopping i London, men jeg gjorde også andre ting. Jeg var i London Zoo, London Eye og det spøkelseshuset ved London Bridge. Jeg har vært i både London Zoo og London Eye før, men dette var første gang jeg var inni spøkelseshuset siden jeg feiga ut sist gang, heh. Jeg tror jeg skal spille inn innkjøpsvideoen nå, fordi jeg har ikke ryddet på plass tingene enda så det passer fint. 

Hva har du gjort i høstferien?♥

reiser i morgen


trykk på bildet for å komme til min weheartit

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt bortsett fra å pakke, for i morgen reiser jeg til London. Gleder meg kjempe mye! Vi reiser ganske tidlig og er vel fremme i 12 tiden. Jeg tar ikke med meg mac'en fordi jeg er ikke sikker på om det er nett der. Så derfor kommer jeg ikke til å blogge på en uke. Såå ja, snakkes!

Har du vært i London før?♥

overnatting

Heisann! Sidra har overnattet hos meg i natt. Vi har ikke gjort noe spesielt egentlig. Nå har jeg nettopp dusjet og sånt og så skal vi snart til tanten min. I morgen skal jeg ikke gjøre så mye. Skal nok bare trene litt og pakke og sånt. 

Hva har du gjort i dag?♥

HØSTFERIE

    04.10.2013+kl.15:14+ Blogg

GOD HØSTFERIE ALLE SAMMEN!♥

Begynner høstferien din nå?

antrekk

ring spania genser cubus bukse london

 

det er høsttilbake

Heei! Tenk at jeg har vært borte i 2 uker nå. Tiden har gått utrolig fort! Jeg hadde egentlig ikke planlagt å begynne å blogge igjen før etter høstferien, men jeg tenkte at jeg kunne blogge i en uke nå og så ta meg en liten pause til i høstferien siden jeg reiser til London (♥♥♥). Gleder meg så utrolig mye! Jeg har ikke gjort så mye i bloggpausen. Jeg har vært i kirken, gjort lekser og litt sånt, bursdagsbesøk, bakt kjekts og alt det vanlige. 

Hva skal du i høstferien?♥

Har du høstferie nå eller i neste uke?♥

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits