god morgen!


God frokost♥

videoblogg: fiskebeinsflette

På tirsdag hadde jeg lagt ut et bilde av en fiskebeinsflette, og da var det en som spurte om jeg kunne lage hårvideo. Først og fremst må jeg si at det ikke var jeg som lagde den, men enn venn av meg som heter Zofia. Men jeg hadde faktisk tenkt til å lage en videoblogg denne uken så jeg spurte Zofia om hun ville lage en hårvideo med meg. Så jeg håper dere skjønte hvordan man lager en fiskebeinsflette nå for dere som ikke visste det fra før!

Syns du at fiskebeinsfletter er fine?♥

helg

Denne uken har det regnet utrolig mye, spesielt i dag! Det var jo nesten storm i dag! Nå er det endelig helg, og det jeg gleder meg aller mest til er å sove! Jeg har vært så trøtt denne uken, som alltid. I kveld trekker jeg de to vinnerne av selvutløserne, så nå er det siste sjanse til å melde seg på! Meld deg på HER. Jeg tror jeg trekker vinnerne i 7-8 tiden. 

Hva skal du i dag?♥

Har det regnet mye hos deg denne uken?♥

julebilder

Jeg gleder meg såå mye til Jul! Spesielt av å se så søte og fine julebilder! 

Flere som gleder seg til Jul?♥ 

rainy dayRegner det hos deg?♥

photo: a clock with eyesFølte at jeg bare måtte oppdatere nå, siden jeg har blogget så dårlig i det siste! Skal prøve å blogge mer, men mangler litt inspirasjon. 

langhelg

I morgen har vi heldigvis fri, så jeg tror at Sidra skal overnatte hos meg i dag. Skal i hvertfall være med henne etterpå. Det skal bli deilig å sove lenge i morgen, jeg har vært dødstrøtt hele uken. 

Hva skal du i dag?

photo: the last leaf
photosgod morgen!


Hva skal du i dag?

cookies

I går bakte jeg kjeks. Jeg har ikke smakt de på ett år og de er kjempe gode. Klarer ikke å slutte å spise de når jeg først har spist en. Og så får jeg skikkelig julestemning av boksen kjeksene ligger i. 

pictures after school 

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits