hits


god morgen sunshines

 Nå har jeg endelig lært meg hvordan man redigerer sånne bilder som dere ser over. Om ca. en time drar jeg til Åsane med Zofia. 

Hva skal du i dag?♥

overnatting

Selina har overnattet hos meg i dag. Vi har ikke gjort særlig mye, bortsett fra å gå ned på senteret. Jeg kjøpte et par ting som jeg viser dere senere♥

Hva skal du gjøre i dag?♥

mac leppestiften

Siden jeg kom hjem etter at det var blitt mørkt i går, så ble nesten ingen av bildene jeg tok av innkjøpene fine. Og jeg fikk heller ikke vist dere leppestiften skikkelig. Fargen ble helt feil når jeg tok bilde når det var mørkt ute, pluss at lyset på rommet mitt er litt gult. Og når jeg brukte blitz ble fargen altfor sterkt. Så jeg tenkte bare å vise dere den skikkelig nå. De andre innkjøpene får dere se senere når jeg legger ut antrekks bilder.

Fargen ser litt brun ut, men så blir den litt mer rosa på leppene. 

innkjøp

I dag har jeg vært i Åsane og i byen med mamma. Jeg skulle bytte to ting og så skulle jeg kjøpe noe for gavekortet på mac som jeg fikk til Jul. Det er fortsatt en ting jeg skal bytte, men det skal jeg gjøre i morgen.

Fargene på de to siste genserene er ikke helt sånn i virkeligheten, men det er så mørkt ute at jeg måtte bruke blitz. Alt er i hvertfall kjøpt på vera moda, bortsett fra leppestiften som så klart er kjøpt på mac og boken som er kjøpt på en bokhandel. 

24/12/12

 

Tenk at det er Julaften i dag! Jeg har gledet meg så mye! Jeg trodde ikke at vi skulle få snø på Julaften, men flaks for oss så begynte det å snø i dag. 

God Jul alle sammen!♥

God Jul!gave fra cosmetique

I går var jeg på cosmetique og kjøpte et pudder og en fuktighetskrem. Jeg signerte en lapp med navn og mobil nummer, og uten at jeg visste det var jeg med i konkurransen om å vinne dagens kalenderluke. Så da vant jeg, og jeg var og hentet gaven i dag. Det jeg fikk var en ansiktsmaske og en slags body lotion. frappuccinoDen frappuccinoen man lager selv syns jeg egentlig er best da, oppskrift heer.

smiling strawberries


canon eos 1100D

blogger jeg leser fast

    18.12.2012+kl.14:30+ Blogg

dagens innkjøp

bik bok // 249,-


glitter // 49,-

cubus // 50,-

lindex // 30,-

enklere liv // 149,-

new in

Nå har jeg nettopp sett på 90210, og etterpå skal jeg gjøre litt lekser. I dag fikk jeg enda en pakke i posten, og denne gangen er det et smykke. 

dere får sikkert se smykket litt bedre en annen gang

Hva skal du i dag?♥

Har du fått noen pakker i posten i det siste?♥

ny bukse

pakke i posten

Nå har selvutløseren endelig komt! Det funker jo ikke med vanlig selvutløser til canon eos 1100D, så da måtte jeg bestille denne. Nå har jeg ventet en god stund siden først visste jeg jo ikke at man ikke kunne bruke sånn vanlig, så jeg bestilte jo to stykker fra Ebay som ikke passet, de som jeg ga bort i konkurransen. 

første søndag i adventthis sunday


I dag har jeg vært i bursdagsbesøk til kusinen min som ble to år!

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!