noe av det jeg fikk til jul

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er noe av det jeg fikk til Jul! I år fikk jeg veldig mye jeg faktisk trengte, som jeg ikke har tenkt på selv. Noe av det jeg trengte aller mest var støvlene, fordi de jeg allerede har, har jeg hatt i kjempe mange år og det er hull i dem. Ellers fikk jeg en treningsjakke, trenings t-skjorte fra nike, en superfin svart kjole som dere kan se i forrige innlegg, og litt annet forskjellig. 

Hva fikk du til Jul? 

jul og bursdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann! Håper alle hadde en fin Julaften. Vi feiret Jul hjemme, med besøk av farfar, tanten, onkelen og fetteren min. Det ble en vellykket dag, selv om det regnet ekstremt mye. Jeg tenker å kanskje lage et innlegg der jeg viser noen av julegavene mine. I dag har morfaren min bursdag, så da har jeg vært i selskap. Akkurat nå sitter jeg og ser Harry Potter. Det er tradisjon å se Harry Potter hver kveld når de går på tv i julen. Noen andre som også har det som tradisjon? 

DIY julepynt

    16.12.2015+kl.21:26+ DIY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser må dere feste et bånd rundt alle sløyfene, og jeg har hengt dem opp på veggen for å vise dere skikkelig. De henger ikke der nå, fordi jeg syns det er mye finere hvis de henger løst selv, for eksempel at de er festet i ene enden på en gardinstang og så festet på andre siden, så henger de løst på midten. Men det kan dere velge selv!

Skal du prøve dette?

bomberjacket

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jakke HER

christmas decorations

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA6 filmer jeg MÅ se i desember1. Home Alone. Som det er for meg, er det er sikkert en tradisjon for mange å se hjemme alene filmene i julen.  

2. Mikkes Jul I Andeby. Denne eeelsket jeg når jeg var liten, og det gjør jeg jo egentlig nå også da, så denne må definitivt sees før julen er over!

3. Harry Potter. Jeg elsker Harry Potter filmene, og jeg syns det er såå koselig se alle filmene i juletiden når de blir sendt på tv. 

4. Tre Nøtter Til Askepott. Den eneste dagen jeg frivellig står opp litt tidligere en vanlig når jeg har fri, er på julaften bare for å se denne filmen. Det er ikke verdens mest spennende film, den er jo tross alt ganske gammel med bare 1 mann som snakker alle personene, men det er likevel koselig å se den på julemorgenen. 

5. Reisen Til Julestjernen. Man må jo se noen av de litt nyere julefilmene også, og da blir denne en av de!

6. Polarekspressen. Denne MÅ man jo bare se i desember!

 

Har du en spesiell julefilm du må se i desember? 

the most wonderful time of the year

Hei! Nå er vi endelig i Desember, og det er ikke lenge igjen til jul! Jeg starter desverre denne måneden med en del prøver og innleveringer. Men jeg skal ikke klage, har egentlig ikke så ofte prøver og sånt. På fredag var det jo Black Friday, men jeg kjøpte egentlig veldig lite. Kjøpte den genseren dere ser på bildene, fra bikbok. Kjøpte i tillegg en lue og et par sokker, men ikke noe som er verdt å vise. Akkurat nå er jeg faktisk på jobb, dette innlegget er forhåndsskrevet. Når jeg er ferdig på jobb er det bare å ta buss rett hjem og øve litt på en presentasjon!

Har du mange prøver nå for tiden? 

christmas inspirationLes mer i arkivet » August 2016 » Juli 2016 » Juni 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!


hits