hits


noe av det jeg fikk til jul

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er noe av det jeg fikk til Jul! I år fikk jeg veldig mye jeg faktisk trengte, som jeg ikke har tenkt på selv. Noe av det jeg trengte aller mest var støvlene, fordi de jeg allerede har, har jeg hatt i kjempe mange år og det er hull i dem. Ellers fikk jeg en treningsjakke, trenings t-skjorte fra nike, en superfin svart kjole som dere kan se i forrige innlegg, og litt annet forskjellig. 

Hva fikk du til Jul? 

jul og bursdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann! Håper alle hadde en fin Julaften. Vi feiret Jul hjemme, med besøk av farfar, tanten, onkelen og fetteren min. Det ble en vellykket dag, selv om det regnet ekstremt mye. Jeg tenker å kanskje lage et innlegg der jeg viser noen av julegavene mine. I dag har morfaren min bursdag, så da har jeg vært i selskap. Akkurat nå sitter jeg og ser Harry Potter. Det er tradisjon å se Harry Potter hver kveld når de går på tv i julen. Noen andre som også har det som tradisjon? 

bomberjacket

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jakke HER

christmas decorations

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA



6 filmer jeg MÅ se i desember



1. Home Alone. Som det er for meg, er det er sikkert en tradisjon for mange å se hjemme alene filmene i julen.  

2. Mikkes Jul I Andeby. Denne eeelsket jeg når jeg var liten, og det gjør jeg jo egentlig nå også da, så denne må definitivt sees før julen er over!

3. Harry Potter. Jeg elsker Harry Potter filmene, og jeg syns det er såå koselig se alle filmene i juletiden når de blir sendt på tv. 

4. Tre Nøtter Til Askepott. Den eneste dagen jeg frivellig står opp litt tidligere en vanlig når jeg har fri, er på julaften bare for å se denne filmen. Det er ikke verdens mest spennende film, den er jo tross alt ganske gammel med bare 1 mann som snakker alle personene, men det er likevel koselig å se den på julemorgenen. 

5. Reisen Til Julestjernen. Man må jo se noen av de litt nyere julefilmene også, og da blir denne en av de!

6. Polarekspressen. Denne MÅ man jo bare se i desember!

 

Har du en spesiell julefilm du må se i desember? 

christmas inspiration



Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!