oppskrift: amerikanske sjokoladepannekaker

Du trenger:

4 egg

5 dl lettmelk

100 g smeltet smør

6 dl hvetemel

3 ts bakepulver

1 ts natron

3 ss sukker

1/2 ts salt

5 ss bakekakao

Visp eggene først og tilsett melk og smeltet smør. Deretter blander du alle de tørre ingrediensene mens du rører jevnt.

La pannekakerøren svelle i 15 minutter før du steker dem!

Skal du lage det?

 

hvordan lage frappuccino

Fikk spørsmål om jeg kunne ha ett innlegg om hvordan man lager frappuccino, så tenkte jeg skulle gjøre det. Første gang jeg lagde frappuccino var det fordi jeg fant en oppskrift på bloggen ssbk.blogg.no, og da ville jeg prøve å lage det. 

 

DU TRENGER: Vanilje is, oboy, kaffe og isbiter.

 

HVOR MYE DU TRENGER:

Isbiter: Det tar jeg alltid oppi mikseren først. Jeg pleier å ta oppi 6-7 isbiter. Jeg putter alltid oppi litt vann etter at jeg har tatt oppi isbiter for at det ikke skal være så veldig mye å blande. 

Vanilje is: Det er det neste jeg putter oppi. Jeg liker å ha frappuccinoen litt tykk. Ikke veldig tykk, men sånn passe, sånn som de selger den på Starbucks. Så da tar jeg bare oppi masse is, blander det sammen, og ser hvor mye det blir, så kan det hende jeg tar litt og litt mer oppi. Kan ikke hive så mye oppi med en gang heller, siden jeg ikke har så mye flytende oppi, og da blir det vanskelig å blande. Størrelsen på glassene har jo mye å si for hvor mye is du putter oppi, også hvor mye kaffe du putter oppi. Når jeg lager dette lager jeg til to sånne glass som du ser på bildet under. Så hvis du skal ha mye mindre glass bare tar du litt mindre kaffe og is oppi. 

Oboy: Jeg pleier å ta ca. 5 teskjeer med oboy oppi, kommer an på om du vil ha masse kaffe smak og lite sjokolade smak, eller omvendt. 

Kaffe: Bare lag en vanlig kopp med kaffe og så heller du litt oppi, og så kan du sikkert smake litt med en skje og se om du vil ha mer oppi.

 

 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!

Ericdress 4th Anniversary Sale

hits