6 fall must-haves


1. HER   2. HER   3. HER   4. HER   5. HER   6. HER

TRIANGL

i samarbeid med trianglFor en uke siden fikk jeg denne nydelige bikinien fra triangl.com! Jeg hadde akkurat kjørt hjemmefra på vei til byen hvor jeg skulle ta båt til Danmark da DHL ringte og fortalte at de hadde en pakke til meg. Jeg er veldig glad for at jeg fikk den før jeg reiste, det hadde vært litt kjipt om den kom når jeg var i Danmark. Jeg har ønsket meg denne bikinien i evigheter og nå har jeg den endelig!

Jeg syns at fargen er utrolig fin. Frakten tok bare 1 uke, noe som er veldig bra siden de frakter helt fra Australia. I tillegg får man den rett på døra. Den er veldig behagelig å ha på seg og stoffet er liksom sånn våtdrakt aktig hvis dere skjønner. Syns at alle bikiniene fra Triangl er dødsfine, skulle ønske jeg kunne få alle! Du finner alle bikiniene HER. Jeg har modellen winnie - arizona sunset som dere finner HER.

Har du noen bikinier fra triangl?

Hva syns du om bikinien?

Fleur de Santé

Jeg har alltid hatt veldig tørre hender om vinteren og selv om jeg har brukt fuktighetskrem har det ikke funket. Men i år begynte jeg å bruke fuktighetskrem før jeg kjente at hendene mine ble veldig tørre, og jeg har ikke hatt så tørre hender i år som jeg hadde i fjor. På beina har jeg faktisk vært veldig tørr men jeg har nesten ikke brukt fuktighetskrem. Selv om jeg kanskje burde det. Dette settet fra Fleur De Santé inneholder faktisk både håndkrem, fotkrem, kroppskrem og lipbalm!

I oktober hadde jeg en periode der jeg hadde veldig tørre lepper. Det var ikke sånn at man kunne se det, men jeg følte et behov for å ta på meg lipsyl hele tiden. Det varte veldig lenge og det var veldig irriterende. Jeg tror jeg tok på meg lipsyl omtrent 10 ganger om dagen, og det var vel kanskje ikke så bra fordi jeg ble veldig avhengig av det. Men så fant jeg ut at det hjalp å ta på olje tre ganger om dagen, enten kokosolje, solsikkeolje eller mandelolje. Et lite tips hvis du har tørre lepper. Lipsylen jeg brukte syns jeg var veldig bra, men i dette tilfellet følte jeg ikke at noe hjalp. Jeg syns at dette gavesettet virker veldig bra, og tenkte at kanskje lipbalmen er enda bedre enn den jeg brukte. Jeg syns at dette settet virker som et bra kjøp siden du får så mye med!

Det hadde vært en super julegave, men passer fortsatt bra siden det fremdeles er så kaldt! 

Les mer i arkivet » Oktober 2016 » August 2016 » Juli 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!

Ericdress 4th Anniversary Sale

hits