hvorfor Olympus E-PL7 er det perfekte kameraet for deg!

    01.11.2015+kl.22:41+ tips

1. Designet og størrelsen: Hvis du, sånn som meg, syns det er irriterende og slitsomt å hele tiden måtte dra med seg et stort speilrefleks kamera, er dette kameraet perfekt for deg! Det er lite og får plass i en liten veske, og du merker nesten ikke at du har det med deg en gang! I tillegg er desginet utrolig fint syns jeg.

2. Skjermen: Noe som er supert med dette kameraet er at det går an å bevege skjermen! Det går bare an å bevege skjermen nedover, noe jeg egentlig syns er noe bedre enn å bevege skjermen oppover, fordi hvis man for eksempel skal ta bilde av noe som er høyt oppe og du må holde kameraet over hodet ditt for å ta bilde, da ser du ingenting på skjermen, og da kan det være greit å kunne flytte skjermen nedover for å se! Det er selvfølgelig også veldig greit å kunne se seg selv når man tar bilder. På mitt forrige kamera gikk det ikke an å bevege skjermen, noe jeg syntes var veldig irriterende av og til. I tillegg er det touchskjerm, så hvis du vil fokusere manuelt, så bare trykker du på skjermen akkurat som på en mobil! 

3. Effekter: Nå trenger du ikke å redigere bildet etter du har lagt det inn på pc'en, fordi her er det mange effekter å velge mellom før du tar bildet! Min favoritt er det du ser på bildet til høyre. Som dere ser på bildet, er alt annet enn den blå bilen svart-hvitt. Dette er altså en effekt der du velger en farge, og alt som har den fargen beholder fargen sin, mens resten blir svart-hvitt! 


4. Innstillinger: Som dere ser på bildet til høyre er det en egen innstilling der man kan lage collage, i tillegg til innstillingene på hjulet dere ser på bildet til venstre. Det er mange forskjellige innstillinger for portrett, landskap, fyrverkeri osv. 

5. Innebygget wifi: Noe av det beste med dette kameraet er at det har innebygget wifi! Det eneste du må gjøre er å laste ned Olympus appen, som er gratis, og koble mobilen til kameraet! Da kan du overføre bilder og redigere dem på mobilen din, og hvis du er en blogger som ofte blogger fra mobilen er dette perfekt for deg! Selv har jeg aldri blogget fra mobilen, fordi jeg fortrekker å gjøre det på data, men for noen er jo dette en super løsning! Men noe jeg bruker veldig ofte, er selvutløseren! Noe som er utrolig bra med å bruke mobilen som selvutløser, er at jeg kan se det som vises på kameraskjermen på mobilen! 

Her har jeg tatt screenshot på mobilen, for å vise dere hvordan det ser ut! Som dere ser kan jeg stille inn kameraet manuelt fra mobilen, og i tillegg fokusere! Ellers blir det utrolig bra kvalitet på bildene, og kameraet i seg selv er veldig bra! 

Håper dette innlegget var til hjelp for noen som vurderer å kjøpe kameraet. Jeg anbefaler det!

5 skjønnhetstips

    12.03.2014+kl.17:37+ tips

 Har du sovet med sminken på, kan det være lurt å ta litt balsam på øyenvippene dine i dusjen (etter at du har fjernet sminken). Det gjør at vippene dine ikke blir så tørre. 

 Om vinteren er det lurt å bruke nattkrem.

 For å få parfymen til å sitte lenger, bruk en parfymefri nøringsrik kroppskrem før du påfører parfymen.

 Hvis du sliter med å finne riktig farge på leppestiften, så bør du velge den fargen som er mest lik fargen på tannkjøttet. Det er den fargen du kler best.

 La en pose med grønn te trekke i en kopp for så å avkjøe den. Så klapper du posen på hudens irriterte områder. 

 

5 skjønnhetstips

    07.03.2014+kl.14:00+ tips

 Ringer under øynene? Et tips mot ringer under øynene er å sove høyt med hodet. Du må sørge for at hodet ligger høyere enn knærne og da kan du jo for eksempel bruke to puter. Det reduserer væskeansamling ved øynene og motvirker ringer under øynene. 

 Tørr hud? Unngå for mye salt i kostholdet ditt og unngå for varmt vann.

 Slitt hår? Vask håret ditt i kaldt vann, unngå bruk av føner og sov med putetrekk av silke for det virker mindre belastende på håret. 

 Gule tenner? Rens munnen med vann etter måltider og bruk innsiden av et appelsinskall og gni tennene med den. Hvis du gjør det hver dag i en uke vil du nok merke forskjell. 

 Kviser og uren hud? Aloe Vera hjelper mot kviser og gjør huden mykere og renere. Det mest naturlige er å bare kjøpe planten og henten saften ut direkte fra bladene, men hvis du kjøper den på butikken skal den være 98 % naturlig! 


#tips #skjønnhet #skjønnhetstips #hår #bilder

Les mer i arkivet » August 2016 » Juli 2016 » Juni 2016

Hei, jeg heter Celine og er en 17 år gammel jente fra Bergen. Jeg blogger om outfits, innkjøp, hverdag, bilder og diverse ting. Håper du liker den!

Ericdress 4th Anniversary Sale

hits